V.I.P. Baits
Image default
Kunst

Culturele workshops voor de middelbare school

Het is meer dan begrijpelijk dat je als middelbare school zijnde naast het personeel voor je standaard curriculum niet ook nog een heel bestand aan docenten hebt die sporadisch extra curriculaire thema’s kunnen onderwijzen. Toch zijn er allerlei onderwerpen die enorm van waarde zijn voor je leerlingen! Het zou zonde zijn om ze hier geen kennis mee te laten maken. Een introductie met een bepaalde kunstdiscipline of een bepaalde techniek kan een zaadje planten voor de toekomst en op deze manier een enorme impact hebben op de leerlingen. Omdat de scholen het al druk genoeg hebben is Kleinkunstig hier voor jullie om de organisatie van zulk soort introducties en workshops te regelen!

Een dag vol cultuur workshops

Kleinkunstig heeft een enorm breed aanbod aan workshops. Deze zijn verdeeld over zeven disciplines en gaan van etsen tot aan circus en van hololens tot aan blackout poetry. Voor elk wat wils dus! Om niet te hoeven kiezen voor welke discipline je gaat of welke workshops naar jou school kunnen komen kan je kiezen voor een dag gevuld met workshops voor alle jaarlagen! Een Cultuurdag is in een hand omdraai geregeld met de hulp van Kleinkunstig. We gaan samen in overleg en bespreken wat jullie wensen zijn, waar behoefte aan is en waar rekening mee gehouden moet worden. Samen organiseren we zo een fantastische dag waarbij de leerlingen zelf de workshops kunnen kiezen. Een cultuurdag zoals deze werkt perfect voor CKV

 

Hiphop op school

Kleinkunstig biedt altijd verdiepende informatie over de workshops. Een voorbeeld hiervan zijn de hiphop workshops. Tijdens deze workshops wordt ingegaan op een specifiek element van de hiphop cultuur, zoals rap of streetdance, maar er wordt ook aandacht gegeven aan de oorsprong van deze culturele beweging. Hoe is het ontwikkeld tot de culturele uitingen die we vandaag de dag kennen? 

 

https://www.kleinkunstig.nl/