V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Welke vorm salontafel past het beste bij jou?

Welke vorm past het beste bij jou? Een salontafel speelt een zeer belangrijke rol in je woonkamer! Een salontafel is een functioneel meubelstuk dat de uitstraling van een woonkamer kan veranderen! Hoe kies je het juiste tafeltje?Het is belangrijk om na te denken over het gebruik en de gewenste uitstraling. 

Ronde vormen

Een ronde salontafel staat zowel mooi in een grote als een kleine tafel. En het is kindvriendelijk omdat het geen scherpe hoeken heeft.

Ovaalvormig

Een ronde salontafel staat zowel mooi in een grote als een kleine tafel. En het is kindvriendelijk omdat het geen scherpe hoeken heeft.​

Rechthoekig

De meest voorkomende vorm voor een salontafel is een rechthoek. Het is een goede keuze voor kleinere ruimtes. En het bootst de vorm van een bank na.​Een ovale salontafel is een handige combinatie van rechthoek en rond. Het voordeel van een ovale vorm is dat het geen scherpe hoeken en randen heeft. ​

Industrieel

Houd jij van een stoer of industrieel interieur? Kies dan voor een stoere,  robuuste en industriële salontafel.​ Mix van Materialen. Vaak zijn salontafels een mix van materialen waardoor ze veelzijdiger en interessanter zijn! Hier zijn de meest voorkomende soorten materialen.

  • hout
  • metaal
  • glas
  • marmer
  • mangohout

Vaak zijn de tafels te verkrijgen met bijpassende tv meubels, kasten of dressoirs. Geef je woonkamer een extra boostDenk ook aan de afwerking die je wilt in een salontafel. Hier is een vuistregel…Hoe meer textuur een tafel heeft (zoals ruwhout), hoe relaxter de stijl. En hoe gladder de textuur ons (zoals glas), hoe formeler. Wat denk je? Zou een nieuwe salontafel van Max Wonen je woonkamer een extra boost geven? Bekijk mooie, praktische en zo stijlvolle salontafels waar ik dol op ben en jij misschien ook!

https://www.maxwonen.nl/tafels/salontafels/