V.I.P. Baits
Image default
Kunst

Leuke culturele activiteiten voor alle klassen

Op de basisschool wordt de basis gelegd qua educatie voor de rest van de levens van de leerlingen. Besteed een school veel aandacht aan natuur en buiten zijn, dan zal dit later merkbaar zijn in de ontwikkeling van de leerlingen. Hetzelfde geldt voor cultuureducatie. Vaak is dit niet structureel opgenomen in de lesprogramma’s, maar wel enorm belangrijk! De leerlingen die nu enthousiast meedoen met de muziekles, zijn de concertbezoekers of misschien wel muzikanten van de toekomst. Grote Broer heeft de kennis, ervaring en connecties om goede cultuureducatie te verzorgen op jouw basisschool. Precies zoals jij het graag wilt! Een workshops per klas? Dat kan! Een hele dag vol workshops voor de hele school? Geen probleem! Wil je dat we een keer in de zoveel tijd terugkomen voor verdiepende workshops: komt helemaal in orde. 

Culturele workshops voor de basisschool


Cultuur is een enorm breed begrip. Om als basisschool alle aspecten hiervan te belichten met het personeel dat jullie tot jullie beschikking hebben is erg lastig. Grote Broer heeft een enorm docentenbestand met professionals uit het culturele veld die allerlei workshops kunnen verzorgen bij jullie op school. We bieden culturele activiteiten aan van wel 7 disciplines! Neus eens rond in ons aanbod en maak je keuze, wij komen vervolgens bij jullie op school en regelen alles. Meer behoefte aan een volledig dagprogramma? Dat is geen enkel probleem. We hebben allerlei op maat gemaakte culturele dagprojecten die perfect aansluiten op de leeftijden van de basisschool. Hierbinnen kunnen we nog rekening houden met de specifieke leeftijd, voorkeuren qua thema’s en ook de planning kan aangepast worden op de wensen van de school. 

Circus in de klas

Een van Grote broers specialiteiten zijn circus activiteiten voor jouw basisschool! We kunnen van alles organiseren van acrobatiek tot aan clownerie. Maar, het allerleukste is natuurlijk als de leerlingen van alle aspecten van circus kunnen proeven en zo geïntroduceerd worden aan de volledige ervaring! Boek daarom bij ons een circusdag voor op school

https://www.grotebroer.nl/