5.1 C
Nederland
februari 25, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Sport

Er is een nieuw sportmerk op de markt: Lavenus

Denk jij dat je alle grote sportmerken al wel kent? Dan is het goed om te weten dat er steeds weer nieuwe merken ontstaan, die allemaal op een eigen manier de markt kunnen opschudden. Het nieuwe sportmerk Lavenus is begonnen aan een opmars die niet te stuiten lijkt. En dat is niet verwonderlijk, want bij dit sportmerk letten ze niet alleen op sportiviteit, maar ook op comfort en uitstraling.

Comfortabel sporten is sporten met plezier

Als echte sporter herken je het vast: nieuwe kleding die op het moment van passen prima lijkt te zitten, blijkt tijdens het sporten opeens een stuk minder lekker te zitten. Opeens voel je dan die vervelende naden van de kleding, of het schuren van synthetische stof tegen de huid. Of sportkleding echt comfortabel zit kun je hierdoor pas na verloop van tijd beoordelen. Dat kan het lastig maken om goede sportkleding te kopen. Houd dan bij het winkelen in je achterhoofd dat een sportmerk zoals Lavenus comfort nooit uit het oog verliest. Je kunt er hierdoor van op aan dat alle kleding aan de hoogste eisen voldoet wat betreft draagcomfort.

Voel je gezond en fit

Natuurlijk is comfort belangrijk, maar zeg nu zelf: ook de uitstraling telt. Het sport nu eenmaal lekkerder wanneer je je op je best voelt in de kleding die je aanhebt. De kleding van Lavenus is mooi en praktisch om in te sporten, maar daarnaast kun je de kleding ook prima dragen op andere momenten. Op een luie zaterdag, maar ook bijvoorbeeld tijdens een uitje met vrienden of familie. Die veelzijdigheid maakt de kledingcollectie van Lavenus extra interessant.

De beste technische snufjes

In de wereld van de topsport staan de ontwikkelingen niet stil. Alles wordt er aan gedaan om nog beter te kunnen presteren. Denk maar aan de ontwikkeling van de klapschaats, of aan de spikes voor onder hardloopschoenen om nog sneller te kunnen. Bij Lavenus houden ze al deze ontwikkelingen goed in de gaten en zijn ze ook zelf niet bang om hiermee te experimenteren. Wat denk je bijvoorbeeld van sportkleding die je lichaam op temperatuur houdt, of aan leggings zonder naden? Deze technische snufjes maken de collectie interessant voor iedere sporter; of je nu een beginner bent, of een prof. Benieuwd naar de collectie voor dames en heren van dit nieuwe sportmerk? Bekijk de nieuwste collectie direct op de website van Lavenus.

 

https://lavenus.com