7.9 C
Nederland
februari 1, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Tech

Op zoek naar een hoverboard? Koop er een van Smart Balance

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je zoon of dochter? Of wil je jezelf op iets bijzonders trakteren? Een hoverboard is geschikt om bij iedere gelegenheid cadeau te doen. Of het nu gaat om een verjaardag of om een geschenk aan het einde van het jaar. Ontdek hier meer over de verschillende soorten hoverboards en wat je mag verwachten van een hoverboard van Smart Balance.

Meer over het hoverboard

De populariteit van het hoverboard wordt steeds groter. Sinds de introductie van het zwevende bord in het tweede deel van Back to the Future, zijn er steeds meer mensen de sport van het bewegen op een hoverboard gaan waarderen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Want het vraagt vaardigheid en een juiste balans om je moeiteloos op het hoverboard staande te kunnen houden. Maar als dat eenmaal lukt, heb je er ook een hoop plezier van. Het is niet alleen leuk om zelf allerlei kunsten uit te halen met het hoverboard. Het wordt nog spannender als je een wedstrijdje op het skatepark aangaat met de andere gebruikers van een hoverboard.

Vanaf welke leeftijd kun je een hoverboard gebruiken?

Je moet er rekening mee houden dat je een bepaald gewicht moet hebben om het hoverboard goed te kunnen laten functioneren. Dat is over het algemeen vanaf een gewicht vanaf twintig kilo. Dus hele jonge kinderen zullen het hoverboard vaak niet in beweging krijgen. Ben je zwaarder dan negentig of honderdtwintig kilo, dan is de kans aanwezig dat het hoverboard je niet kan dragen. Het is afhankelijk van het hoverboard dat je op het oog hebt, welk maximaal gewicht van toepassing is. Let hier dus goed op als je een hoverboard wilt kopen. De aanbevolen minimum leeftijd om op een hoverboard te rijden is twaalf jaar. Het is raadzaam om kniebeschermers en elleboogbeschermers te dragen als je op een hoverboard rijdt, maar het is niet verplicht. Er zijn ook geen regels als het gaat om het dragen van een helm.

Smart Balance hoverboards

De hoverboards van Smart Balance onderscheiden zich op verschillende punten van de reguliere hoverboards. Met de technische kennis die het bedrijf in huis heeft, wordt sinds 2015 gewerkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Want met een hoverboard heb je een mooi voertuig voor een sportieve activiteit. En bovendien kun je het zien als een milieuvriendelijk vervoermiddel. Bij de ontwikkeling van de hoverboards wordt veel aandacht besteed aan het hebben van een solide en betrouwbaar moederbord, een veilige accu en een betrouwbare oplader. Daarnaast is een stabiele wegligging natuurlijk van groot belang en dat zie je bij Smart Balance terug in de stevige wielen die op de hoverboards gemonteerd zijn. Doordat de hoverboards uit verschillende losse onderdelen bestaan die gevoelig zijn voor water is het niet verstandig om een hoverboard in de regen te gebruiken.

https://smartbalanceshops.com/nl