V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Schoenen Poetsen

Je outfit is niet compleet zonder de juiste schoenen. Door schoenen in een bepaalde stijl te dragen kun je je outfit net een beetje chiquer maken of juist sportiever. Net wat bij jou past. Om een onvergetelijke indruk te maken is het natuurlijk wel belangrijk dat je schoenen goed gepoetst zijn. Want iedere schoen heeft onderhoud nodig. Daarom geven we je tips hoe je het best kunt schoenen poetsen.

 

Soorten schoenpoets

Om te beginnen is het belangrijk om te weten welke soorten schoenpoets er verkrijgbaar zijn en voor welk materiaal ze geschikt zijn. Spose heeft jarenlange ervaring in schoenverzorging en de beste producten voor iedere schoen.

Leren schoenen

Een leren schoen moet je poetsen met een schoencrème. Deze crème voedt het leer, zorgt voor een goede bescherming en maakt je schoenen weer glanzend. Je kunt je favoriete Dr. Martens schoenen dus het beste onderhouden met een kwalitatief goede schoenpoets. Een andere tip om je leren schoenen te poetsen zonder schoenpoets is door ze in te wrijven met een doek met een paar druppels olijfolie erop.

Suède schoenen

Suede schoenen poets je door gebruik te maken van een suède borstel. Met de rubberen kant van de borstel verwijder je het vuil, met de zachte kant maak je het suède weer mooi.

Sneakers

Voor het schoonmaken van sneakers heb je een borstel nodig, een cleaner en een protector. Spose heeft hiervoor een prachtige set samengesteld, met kwalitatief hoogwaardige producten.

De juiste kleur

Een kleurloos product om je schoenen te poetsen is voor iedere kleur geschikt. Toch is het belangrijk om je kleurloze schoenpoets af te wisselen met een gekleurd product. Dit omdat gekleurde crème beschadigingen in het leer weg werkt. Kies voor een kleur die bijna hetzelfde is als de kleur van je schoen, zodat er geen kleurverschil na het poetsen ontstaat.

Poets tips

 

  • haal de veters uit de schoenen
  • maak je schoenen schoon
  • smeer een dun laagje schoenpoets op je schoen
  • laat je schoenen 15 minuten drogen.
  • wrijf met een zachte doek zodat je schoenen weer glanzen
https://spose.nl/how-to/schoenen-poetsen/