V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

De mooiste trouwkaarten maak je zelf

Hebben jullie trouwplannen voor dit jaar? Dan is er een hoop om over na te denken en te beslissen. Van de jurk, de auto, de ringen tot de locatie, eigenlijk allemaal even belangrijk en spannend. Maar ook het kiezen van de juiste trouwkaart kan soms een behoorlijke opgave zijn. Er zijn zoveel trouwkaarten online beschikbaar dat je misschien niet meer weet waar je uit moet beginnen.

Trouwkaarten maken is een fluitje van een cent

Als je rond gaat kijken bij diverse aanbieders waar trouwkaarten maken eigenlijk heel makkelijk is dan loop je toch nog tegen een hoop vragen aan. Je niet alleen kiezen uit diverse stijlen maar ook uit verschillende thema’s en kleuren en dan moet je ook nog nadenken over wat voor formaat je wilt? Bij Koningkaart zijn er heel veel voorbeeld trouwkaarten waar je uit kunt kiezen. En het leuke is dat je ze eenvoudig vanaf de bank met je laptop op schoot kunt maken. De editor werkt supersnel en je een kaart  eenvoudig aanpassen.

Ben je creatief? Ga dan zelf je kaarten maken

Misschien is het voor jou helemaal niet nodig om het internet af te zoeken voor de perfecte kaart en heb je zelf al een briljant idee! Dat is mooi want bij Koningkaart kun je ook zelf je kaarten maken. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen maar je kaart wordt dan ook nog eens precies zoals je wilt. Er zijn diverse formaten beschikbaar waar je mee kunt starten. Natuurlijk zijn standaard staand, liggen en vierkant beschikbaar. Maar je kunt ook kiezen voor rond of ovaal, hoe leuk is dat?

En wil je iets speciaals? Laat je kaart dan op hout drukken of kies voor foliedruk. Folie is beschikbaar in maar liefst 5 kleuren: goud, zilver, koper, rosegoud en zwart. Daar wordt je kaartje extra speciaal van.

Tevreden over je kaartje? Bestel een drukproef!

Ben je klaar met het bewerken van je trouwkaart of ander kaartje? Dan is het slim om eerst een drukproef te bestellen. We drukken dan ook echt één kaart en stueen deze naar je toe zodat je deze eerst in het echt kunt zien. Zo wordt jouw trouwdag perfect.

https://koningkaart.nl/trouwkaarten