0.3 C
Nederland
november 30, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Tech

Van elke lamp een slimme lamp maken? Makkie!

Van elke lamp een slimme lamp maken? Makkie!

Niet iedereen zit er natuurlijk op te wachten om elk bolletje in huis te vervangen voor een slimme lamp. Niet alleen is het zonde van de bestaande, misschien nog wel goed werkende, lamp, maar ook is het niet nodig. Wat er dan precies wel nodig is om die bestaande lamp of fitting slim te maken? Dan lichten wij jou graag toe in dit artikel.

Bestaande lamp slim maken? Met een slimme stekker!

Zit jij er ook niet op te wachten om alle lampen in huis te moeten vervangen voor slimme lampen? Dan is de oplossing voor dit probleem ook voor jouw situatie wel het werken met slimme stekkers. Deze slimme stekkers plaats je simpelweg in het stopcontact tussen het stopcontact en de stekker van de lamp. Door deze vervolgens aan te sluiten op jouw netwerk is het mogelijk de lamp aan of uit te schakelen met bijvoorbeeld een app of via spraakbesturing. Een makkie dus!

De slimme producten van Philips Hue

Philips Hue is wellicht wel één van de meest bekende merken op het gebied van smart home. Niet alleen was Philips Hue in Nederland één van de eerste grote commerciële merken die kwam met producten zoals slimme verlichting, slimme stekkers en andere aanverwanten, maar het is ook nog eens op heel veel verschillende locaties aan te schaffen. Ook schroomt Philips Hue niet om te investeren in vernieuwende en baanbrekende producten en dus staat de ontwikkeling binnen dit slimme bedrijf nooit stil.

Win advies in bij een specialist

Heerst er bij jou nog enig gevoel van twijfel met welke producten jij het beste aan de slag kunt om jouw huis slim te maken? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met één of meerdere specialisten. Zo weet ook jij zeker dat hetgeen jij op het oog hebt de oplossing is voor de situatie bij jou in huis. Wel zo fijn!