V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Wc verstopt in Amsterdam ?

Wc verstopt Amsterdam

We denken amper aan ons toilet totdat er iets misgaat. Wanneer de toilet niet goed werkt of verstopt raakt. Dan kan dit meer dan een klein ongemak worden. Zeker als je geen ontstopper hebt. Houd er rekening mee dat een verstopt toilet flink wat onrust kan veroorzaken in uw huishouden.

Het ontstoppen van het toilet is in de meeste gevallen een eenvoudige klus voor een loodgieter. het ontstoppen van de gootsteen kan wat ingewikkelder zijn. In deze situatie gebruikt de loodgieter een flexibele spiraal. Met de spiraal duwt de loodgieter al het afval uit uw leidingen. Het kan simpelweg ook gewoon het geval zijn dat de verstopping te diep in uw leiding zit. U kunt het beste een loodgieter van Wc verstopt Amsterdam laten komen om de situatie zo snel en goed mogelijk te herstellen. Hieronder kunt u handige tips lezen die u verder kunnen helpen.

 

Ontstopper 

Hoewel dit een goede hulpmiddel is.  Blijft het de beste manier om uw toilet te ontstoppen.
We raden alle huishoudens aan om deze gereedschap altijd in huis te hebben.Omdat die het beste werken om uw toilet te ontstoppen. Wanneer u een ontstopper wilt gebruiken moet u voorzichtig te werk gaan. U begint met het plaatsen van de ontstopper in de toiletpot. daarna doet u voorzichtig pompen naar beneden. Zorg ervoor dat u niet met kracht pompt. Dan voorkomt u dat u vies of nat word. 

Zodra u de ontstopper goed heeft geplaatst kunt u kunt u beginnen met het pompen. Dit moet u wel op kracht doen. Wanneer u klaar bent met het gebruiken van de ontstopper dan is het de bedoeling dat u de ontstopper snel omhoog trekt. U zult dan zien dat het water vanzelf wegtrekt. Mocht het probleem niet zijn verholpen nadat u al deze stappen bent nagegaan. Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Wc verstopt Amsterdam, zodat een professionele vakman naar u probleem kan komen kijken.

 

Azijn en Baking Soda 

Spoelt uw toilet niet door en heeft u geen ontstopper? Dan is dit geen reden tot paniek. U kunt altijd overgaan op niet chemische middelen zoals azijn en of baking soda. U weet waarschijnlijk dat deze middelen geweldig in het reinigen van een tal van oppervlakken. Ook kunnen ze als geurverdrijvers werken en helpen ze om onze afvoeren soepeler te laten lopen.

Ondanks al de goede eigenschappen van deze huishoudelijke middelen werken ze echter ook wanneer u een verstopt toilet moet repareren. ls u geen ontstopper heeft raden we u aan om het als volgt te doen. Vul een kop met baking soda en laat deze rustig door uw wc spoelen. Voeg vervolgens 2 kopjes azijn toe en u zult vanzelf merken dat uw wc weer zal doorspoelen. Spoel achteraf alles met kokent water. mocht het probleem niet zijn opgelost neem dan direct contact op!

 

https://wcverstoptamsterdam.nl/