4.6 C
Nederland
februari 24, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Vijf winterse koffies om zelf te maken

Bij de winter horen warme dranken, waarbij koffie hoog op het lijstje staat. Koffie kan namelijk altijd. Een koffie abonnement bestellen is daarom zeker de moeite waard. In Engeland hebben ze tea time, maar met deze variaties doe jij voortaan aan coffee time.

Koffie met speculaassmaak

Speculaas is niet alleen voor pakjesavond. Door wat speculaassiroop aan je koffie toe te voegen, denk je weer terug aan die gezellige avond met vrienden en familie. We nemen je het niet kwalijk als je je koffie drinkt tijdens een relaxte middag op de bank met een pak speculaasjes erbij.

Koffie abonnement bestellen met een lekkere likeur

Een scheutje likeur in je koffie maakt je drankje net wat specialer. Dat mag ook wel in een periode waarin je het vooral zelf gezellig moet maken. Een koffie abonnement bestellen is al een goed begin. Voeg vervolgens wat Rum of amaretto toe aan je doorsnee kopje koffie. Een likeur met gember smaakt, geeft de koffie eveneens wat meer pit.

Koffie met chocolade

Winter of niet; chocolade is altijd een goed idee. Oostenrijkers wisten jaren al dat koffie en chocolade een gouden combinatie zijn en bedachten de Wiener Melange. Het is een koffie afgewerkt met flink wat slagroom en cacaopoeder. In de winter moet je deze koffie absoluut drinken bij een stuk apfelstrudel. Dit drankje kan zowel warm als koud gedronken worden. In de zomer kun je namelijk een bol roomijs toevoegen.

Koffie met kaneel

Bepaalde kruiden dragen eraan bij dat je een winters gevoel krijgt van een koffie abonnement bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kaneel: niet alleen bij een stuk appeltaart lekker, maar ook een goede smaakmaker voor je koffie. Andere kruiden die je ook kunt toevoegen zijn kruidnagels en kardemom. Om een mooie balans te creëren is het goed om iets suiker of slagroom in je koffie te doen.

Koffie met hazelnoot en karamel

De laatste suggestie maar zeker niet de slechtste. Ook karamel kun je prima combineren met andere ingrediënten, want door de bittere smaak van je koffie is het een goede tegenhanger voor je koffie. Naast karamel kun je altijd nog wat vanille- cacao, of – hazelnootsiroop vragen bij het bestellen van een koffie abonnement.

https://medellinsecret.nl/koffie-abonnement