V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Verantwoord investeren

Investeren in crypto

Je zult er de laatste tijd al veel over hebben gehoord, het investeren in crypto. Bijna dagelijks komen er nieuwe cryptomunten bij en maandelijks worden er nieuwe All Time High’s gehaald. Maar is het wel zo verstandig om te investeren in crypto als je helemaal geen kennis hebt van cryptocurrency?

Hoe investeren in crypto?

Hoe moet je investeren in crypto? Een vraag die veel gesteld wordt en die eigenlijk niet met één antwoord is te beantwoorden. Als je namelijk helemaal geen kennis hebt van crypto dan is het belangrijkste dat je voorzichtig bent. Ga niet zomaar investeren in crypto door dat je veel positief nieuws hoort over een bepaalde cryptomunt. 

Een munt die veel nieuwe investeerders al nieuwsgierig heeft gemaakt is Dogecoin. Deze munt is vaak in het nieuws waardoor veel nieuwe crypto investeerders hun geld er in hebben gestoken. De Dogecoin koers ging lange tijd omhoog, maar liep na verloop van tijd toch weer behoorlijk terug. Met als resultaat dat veel mensen behoorlijk wat geld kwijt zijn geraakt.

 

Het is dus belangrijk om onderzoek te doen naar het doel van een cryptomunt en kijk wat er in de toekomst in de planning staat. Je kunt als je net begint beter investeren in cryptomunten die al een staat van dienst hebben. Of kies voor munten waarbij je staking kunt activeren.

Staking is een manier om een passief inkomen te verdienen door je munten vast te zetten waarvoor je als vergoeding een soort rente ontvangt. De bekendste en goedkoopste crypto broker (Bitvavo) biedt voor 17 munten staking aan. Bitvavo staking is een manier om iedere week een bepaald percentage over je crypto tegoed te ontvangen. 

Crypto cursus volgen

Om niet direct veel geld te verliezen is het vergaren van kennis noodzaak. Dit doe je door een goede crypto cursus te volgen waarin alle details over het investeren in crypto aan de orde komen. Een goede crypto cursus is de cursus van AllesOverCrypto deze Crypto Masterclass leert je alles wat je nodig hebt om verantwoord te beleggen. Als je wilt weten wat je in deze cursus leert lees dan de Crypto Masterclass review.

Dit is geen financieel advies doe dus altijd zelf onderzoek voor je gaat investeren in crypto.