14.9 C
Nederland
april 13, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

 

Bij een gezonde levensstijl willen, komen bewuste keuzes kijken. Eet wat extra fruit, drink iets gezonds, enz. Je kan ook i.p.v. alleen jezelf, ook je evenementen/ bedrijf gezonder maken. Trakteer jouw collega’s, gasten en potentiële klanten op een lekkere verfrissende smoothie. Met de smoothiebar van Shakes on Wheels krijgen jouw gasten de lekkerste smoothies en heb je een gezonde eyecatcher op jouw evenement. 

 

Waarom een smoothiebar huren?

Over de jaren heen hebben we ons bij Shakes on Wheels gespecialiseerd in smoothie catering. We hebben niet alleen onze smoothies geperfectioneerd, maar ook onze werkwijze. Onze gastvrije bartenders met veel ervaring zorgen voor de juiste uitstraling en beleving van de smoothiebar. Ze maken de smoothies op locatie en vertellen graag meer over de smoothies. Daarnaast kleden ze de bar ook mooi aan met vers fruit om te zorgen voor een echte gezonde beleving. De beleving staat bij ons voorop. Voor onze bartenders is het ook geen probleem om in een korte tijd veel smoothies te maken. 

 

Ons smoothie menu is heel uitgebreid. Jij kan jouw 3 favoriete smoothies van ons menu kiezen en dan komen we deze vers op locatie maken. Wij maken gezonde smoothies die bestaan uit lekkere combinaties van vers fruit, groente en verse kruiden die zeker in de smaak vallen. Bij het maken van de smoothies vinden wij duurzaamheid heel belangrijk. Zo werken we met seizoen producten en proberen we de voedselverspilling tot een nul te reduceren. De flesjes die we gebruiken om de smoothies in te serveren zijn niet van plastic maar recycled PET flesjes. Wij bieden ook marketing mogelijkheden, dus als je graag je eigen logo op de flesjes, smoothiebar of kleding wil hebben kan je contact met ons opnemen. 

 

Bijpassende smoothiebar

Naast dat we contact opnemen over het smoothiemenu bespreken we ook welke smoothiebar het beste bij jouw evenement past. Wij bieden verschillende soorten smoothiebars aan; smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Met trots kunnen we zeggen dat we met ons grote aanbod voor elk evenement wel een toepasselijke smoothiebar hebben. Onze bars zijn uniek en custom made. We kleden de bar mooi aan met fruit zodat het een gezonde uitstraling heeft. Je kan onze bartenders erbij huren. Zij zetten dan alles klaar en maken het geheel helemaal af.

 

De werkwijze

Wat kan je verwachten als je een smoothiebar huurt bij Shakes on Wheels? Wij vinden het bij Shakes on Wheels belangrijk dat alles goed verloopt en dat alles naar wens was. Voorafgaand de dag van het evenement bespreken we daarom uitgebreid wat je wensen en verwachtingen zijn. We bespreken het smoothiemenu en kijken samen naar welke bar het beste bij het evenement past. Op de dag van het evenement arriveren we ongeveer één uur van tevoren. We willen dan graag weten waar we kunnen uitladen en waar wij onze smoothiebar mogen plaatsen. Onze bartender bouwt de bar op, versierd de bar met fruit en zet alles voor de smoothies klaar. Als je dan terugkomt om te kijken zal er een mooie fruitige smoothiebar staan. 

 

Het moment is daar, de smoothiebar gaat open voor de gasten! Onze bartenders zijn goed voorbereid en kunnen meteen aan de slag met het shaken van de lekkere smoothies. Wij zullen ervoor zorgen dat in de afgesproken tijd iedereen kan genieten van de lekkere verfrissende smoothies. Zijn er heel veel gasten? Geen probleem, laat dat maar aan ons over! Na afloop ruimt de bartender alles netjes op en staat meestal binnen een half uur weer buiten. Graag houden we nog even contact om te checken of alles naar wens is geweest.

 

Evenementen 

Voor elk evenement kan je bij ons een smoothiebar huren. Dit kan een speciale dag zijn voor bijvoorbeeld de zorg. Op de beurs is een smoothiebar altijd een gezonde eyecatcher en het is heel uniek! Ook voor je eigen bedrijf kan je voor van alles een smoothiebar huren. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van een behaald doel, een borrel of gewoon zomaar. Echt voor alles is een smoothiebar geschikt. Het is ideaal om je gasten of collega’s op een gezonde manier te trakteren of verwelkomen. 

 

Een smoothiebar is dus dé ideale gezonde eyecatcher voor jouw evenement! Wij blijven zo lang als jij wil; 1 uur of 3 dragen? Geen probleem. Een smoothiebar kan je bij Shakes on Wheels al vanaf €400 huren. Natuurlijk is elk evenement uniek en maken we graag een voorstel op maat. Ben je overtuigd en wil je een smoothiebar op jouw eerstvolgende evenement? Vraag dan een offerte aan op onze website of neem gerust contact met ons op.