V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Linkbuilding: een strategie om jouw merk een boost te geven

Linkbuilding is een SEO positioneringstechniek die gebaseerd is op het bouwen van links naar een website om een betere positie te krijgen in Google’s resultaten ranking.

Het is echter van vitaal belang dat de pagina’s die naar onze site verwijzen van goede kwaliteit zijn en verband houden met het thema en de inhoud van onze site.

Wat zijn de voordelen van linkbuilding?

Verbetering van de webpositionering

Linkbuilding is één van de factoren waarmee Google rekening houdt om een positionering te geven aan elk van de bestaande websites.

Daarom zal het krijgen van ingebedde links op kwaliteitsvolle externe pagina’s helpen en de positionering van onze pagina verbeteren.

Bovendien zullen wij, gezien de mogelijkheid om een goede plaats in te nemen in de zoekresultaten, een grotere zichtbaarheid en een grotere naamsbekendheid verkrijgen, hetgeen de verwezenlijking van onze bedrijfsdoelstellingen ten goede zal komen.

Trek kwaliteitsverkeer aan

Door bij de eerste resultaten van Google te verschijnen, vergroten wij de kans dat internetgebruikers onze website bezoeken.

Anderzijds zal al het verkeer dat wij ontvangen via deze links op externe sites van hoge kwaliteit zijn, aangezien zij afkomstig zijn van een site die verband houdt met onze activiteit.

Dankzij het leggen van kwaliteitscontacten zullen wij onze verkoop verbeteren en de conversies van onze website verhogen.

Verhoog jouw merkimago

Wanneer een website een link naar onze website plaatst, beveelt hij ons platform aan. Gebruikers zullen dus meer vertrouwen hebben in sites die worden aanbevolen door merken die ze al kennen, dan in bedrijven die geen verwijzingen hebben.

Op dezelfde manier krijgen pagina’s met een goede positionering in Google meer vertrouwen van de gebruikers, waardoor het imago van het merk wordt versterkt.

Creëer waardevolle relaties

Een ander groot voordeel van het opzetten van een linkbuilding strategie is het creëren van kwaliteitsvolle relaties met andere bedrijven.

In veel gevallen is het van essentieel belang contact op te nemen met gespecialiseerde bedrijven om allianties op te bouwen en gezamenlijke acties uit te voeren die beide partijen ten goede komen. Dit zal bevorderlijk zijn voor het netwerken en voor de ontwikkeling van toekomstige zaken.

Ben je benieuwd naar onze linkbuilding prijzen? Bekijk snel onze website Adbull.nl.