14.9 C
Nederland
april 13, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Ontdek de wateroplosbare voedseletiketten van deze specialist

Houdbare voedselproducten labelen in de keuken kost het horecapersoneel veel tijd. Tijd die zij liever besteden aan het creëren van de beste gerechten voor hun gasten. Dat weten de twee chefs en oprichters van Cheflabels ook. Voor de administratieve werkzaamheden in de keuken bedachten zij een innovatieve oplossing: wateroplosbare voedseletiketten en HACCP-labels die u eenvoudig print via de snelle labelprinter van deze specialist.

Print uw voedseletiketten voortaan supersnel

Gebruik de mobiele app of de computer om uw eigen, gepersonaliseerde voedseletiketten te maken. Via een wifi- of een bluetoothverbinding print u de voedseletiketten supersnel. Iedere medewerker van uw horecazaak kan deze mobiele app gebruiken. Wilt u gebruikmaken van de innovatieve voedseletiketten van deze specialist maar werkt u liever met een codeertang? Ook dat is geen probleem. Bekijk online het ruimte assortiment van deze expert en kies de juiste optie voor uw horecazaak. Bestel bijvoorbeeld een voordeelset van wateroplosbare voedseletiketten met de verschillende dagen of bijvoorbeeld voor diepvriesproducten.

Ontdek de vele voordelen van deze innovatieve producten

Met de producten en voedseletiketten van deze innovatieve specialist bespaart u kostbare tijd in de keuken. Het doel van deze producten is om andere professionele chefs te helpen op het gebied van gemak, HACCP-labels, kostenbesparing, tijdbesparing en efficiëntie. Sla uw gepersonaliseerde stickers op in de mobiele app en druk uw voedseletiketten de volgende keer nog sneller af. Ontdek de voordelen van de slimme en tijdbesparende producten van dit jonge en innovatieve bedrijf. Bestel de wateroplosbare voedseletiketten en ervaar het zelf.

Neem voor meer informatie contact op met deze specialist

Bent u benieuwd wat de wateroplosbare voedseletiketten en de andere producten van deze specialist voor uw horecazaak kunnen betekenen? Start met het besparen van tijd en kosten en plan de tijd nog efficiënter in. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Raadpleeg de bedrijfswebsite van Cheflabels voor de contactgegevens van deze specialist. U wordt met plezier verder geholpen.

https://www.cheflabels.nl/