V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Rijlessen volgen

Tegenwoordig zijn er steeds meer jongeren die, als ze 18 jaar worden, zelfstandig met een auto willen rijden. Jongeren sparen tegenwoordig door om zelf een auto te kunnen kopen. Brommer rijden wordt door veel jongeren overgeslagen. Om ervoor te zorgen dat jongeren op het moment dat ze 18 jaar worden zelfstandig auto kunnen rijden, heeft men de wet aangepast. Momenteel mag u als jongere vanaf het moment dat u 16,5 jaar bent, starten met uw autorijlessen. Woont u in Lisse, dan kunt u terecht bij een autorijschool Lisse. Wanneer u een autorijschool Lisse zoekt, dan kunt u zeker terecht bij Correct verkeersschool. Correct verkeersschool bedient Zuid-Holland. Zodra u 17 jaar wordt, mag u al rijexamen doen. Voor het afleggen van het rijexamen moet u eerst uw theorie-examen met goed gevolg hebben afgesloten. Voor het afleggen van een theorie-examen moet u eerst een Eigen Verklaring invullen. Dit is formulier dat u bij het CBR kunt kopen. Op het formulier moet u aangeven dat u geestelijk en lichamelijk bekwaam bent om auto te rijden. Ook mag u geen medicijnen gebruiken waarbij deelname aan het verkeer onverantwoord zou zijn. Wanneer u verkeerde informatie doorgeeft kunt u in de problemen komen. Het kan lang goed gaan, maar als u een ongeluk veroorzaakt en u wordt onderzocht, dan kan dat zeer negatief voor u uitpakken. Stelt u voor dat u een fietser aanrijdt die er levenslang lichamelijk letsel aan overhoudt, dan kan een verzekeringsmaatschappij niets uitbetalen. Dan moet u aan de persoon die het letsel door u heeft opgelopen levenslang betalen. De hoogte van zo’n bedrag zal door de rechter bepaald worden.

Bij Correct verkeersschool lessen volgen.

In Zuid-Holland is Correct verkeersschool gevestigd in Katwijk aan Zee. Een afspraak maken om lessen te gaan volgen is gemakkelijk. Ze zijn dagelijks van 09.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar. Wanneer u een afspraak maakt, dan kunt eerst gebruik maken van de gratis proefles. U krijgt een vaste professionele rijinstructeur toegewezen. Na het volgen van de proefles kan de rijinstructeur een schatting maken hoeveel lessen u nodig zult hebben, voordat u examen kunt doen. Dat is gemakkelijk, omdat u daardoor weet hoe u uw rijlessen moet inzetten om tijdig het rijbewijs in bezit te hebben.

Als u uw rijbewijs heeft gehaald.

Heeft u uw rijbewijs gehaald, voordat u 18 jaar bent, dan mag u autorijden onder begeleiding van een begeleider die u vooraf moet aangeven. De begeleider moet, als u autorijdt, naast u in de auto zitten. Hij of zij kan u tijdens het autorijden de noodzakelijke aanwijzingen geven. Zodra u 18 jaar wordt, mag u zelfstandig autorijden.

https://www.correctverkeersschool.nl/