V.I.P. Baits
Image default
Games

Hoe kan je dikkere en langere wimpers groeien?

Wimpers zijn een schoonheidseigenschap en het is de wens van vele vrouwen om dikke en lange wimpers te hebben. Je wimper zorgen er namelijk niet alleen voor dat je er beter uitziet, ze spelen ook een belangrijke rol bij het voorkomen dat jouw ogen worden beschadigd door stof, vuil en andere vreemde deeltjes. Het is dus belangrijk om je wimpers goed te verzorgen.  Hier zijn enkele tips om de groei van dikkere en langere wimpers te bevorderen

1. Masseer je ogen

Door jouw oogleden zachtjes met je vingers te masseren, kun je bloedcirculatie in dit gebied verbeteren. Op die manier worden de voedingsstoffen beter aangevoerd en wordt de groei van de wimper bevorderd. 

2. Maak gebruik van natuurlijke oliën 

Het gebruik van natuurlijke oliën kan je helpen om dikkere en langere wimpers te krijgen. Kokosolie voor je wimpers is fantastisch, aangezien deze olie boordevol zit met natuurlijke vetzuren. Neem wat kokosolie met een wattenstaafje voor het slapengaan en breng het zachtjes aan op je wimpers, op dezelfde manier waarop je je mascara zou aanbrengen. Laat dit de hele nacht zitten. 

Je kunt ook gebruik maken van ricinusolie, wat rijk is aan ricinolzuur en haaruitval tegengaat. Door ricinusolie op je wimpers aan te brengen, voorkom je dus dat ze uitvallen en vergroot je tegelijkertijd de dikte ervan.

3. Was je wimpers

Het is van vitaal belang de hygiëne van jouw wimpers goed te onderhouden en ze te ontdoen van schadelijke deeltjes die de groei kunnen belemmeren. Hiervoor kun je een mild antibacterieel reinigingsmiddel gebruiken om zowel je gezicht als wimpers te wassen.

4. Borstel je wimpers

Het dagelijks borstelen van je wimpers voordat je gaat slapen met een spoolie kan helpen om beschadiging en breuk te voorkomen. Dit zal bovendien helpen om je wimpers in klontjes te scheiden en ze voller te laten lijken.

5. Eet een gezond dieet

Goede voeding is er om je algehele gezondheid te verbeteren, inclusief het bevorderen van de wimpergroei. Zorg voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer, vitaminen, biotine, zink, vetzuren en eiwitten. 

6. Gebruik een wimperserum

Ben je op zoek naar snel en effectief resultaat, dan kun je gebruik maken van een wimperserum. De beste wimperserum beschikt over natuurlijke ingrediënten die op waterbasis is voorbereid en geen parabenen of andere schadelijke stoffen bevat. Let erop dat je serums met Bimatoprost vermijdt, aangezien dit kan leiden tot vervelende bijwerkingen zoals roodheid van de ogen en langdurige beschadiging van het oogoppervlak.

https://www.refectocil.nl/wat-zit-er-in-wimperserum/