V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

PEAX Data: AI voor de Food & Agri sector

PEAX Data brengt jou de toekomst. Met de slimme Artificial Intelligence (AI) oplossingen voor de Food en Agri sector. AI wordt al gebruikt in verschillende sectoren en zorgt ervoor dat mensen sneller, slimmer en beter kunnen werken en kunnen anticiperen op wat hun onderneming en de markt doet. AI kan problemen herkennen en leren oplossen. PEAX Data zet AI in voor de Food en Agri sector en verbetert processen zodat jij het beste resultaat kan leveren.

De mogelijkheden met Artificial Intelligence

AI kan voor verschillende dingen worden gebruikt. We gebruiken waarschijnlijk allemaal elke dag AI. Denk aan jouw telefoon wanneer je een virtuele assistent gebruikt, social media en Netflix. Dit zijn allemaal AI-systemen die dagelijks gebruikt worden.

PEAX Data ontwikkeld slimme AI oplossingen voor de Food en Agri sector en maakt AI toegankelijk voor elke onderneming.

PEAX Data AI

Binnen de Food en Agri sector zijn er een heleboel aspecten die slimmer, beter en sneller kunnen. PEAX Data combineert data en informatie met kennis van de experts en zet dit om naar slimme algoritmes voor telers. Het gebruik van AI is de eerste stap voor telers om autonoom te kunnen telen. Uiteindelijk zorgt het gebruik van AI ervoor dat telers in veel grotere omvangen kunnen telen.

Nooit meer teveel voorraad hebben in jouw onderneming? Door de voorraadoptimalisatie van PEAX Data zit je nooit meer met te veel voorraad. Een AI kan de toekomstige vraag van jouw klanten voorspellen zodat jij als ondernemer weet hoeveel product er nodig is om aan de vraag te kunnen voldoen.

Naast het voorspellen van de vraag kan AI helpen met de prijszetting. De prijselasticiteit wordt voorspelt met AI zodat jij de beste prijs voor jouw product kan bepalen. 

De AI oplossingen van PEAX Data geven jou als onderneming inzicht in de markt waarin jij opereert. AI voorziet jou van actuele marktinzichten zodat jij betere beslissingen kan maken voor jouw onderneming.

Met jouw historische productiedata voorspelt de AI de toekomstige productie zodat jij kan bepalen welke stappen jij gaat zetten. 

Lijkt het gebruik van Artificial Intelligence ook een goede oplossing voor jouw onderneming binnen de Food en Agri sector? PEAX Data gaat met jou om de tafel zitten om de beste oplossing voor jouw onderneming te vinden.