V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Paarden Speelgoed webshop

Het is alweer zover, de zomer komt ten einde en de pepernoten zijn alweer te vinden in de winkel. Wij vonden dat het jaar echt voorbij vloog. Jullie ook? Het is in ieder geval alweer langzaamaan tijd om de verlanglijstjes te verzamelen voor Kerst & Sinterklaas. In dit artikel bekijken we de webshop van Bo-anne.nl, een webshop gespecialiseerd in paarden speelgoed. De paardensport in Nederland is erg groot! Wist dat er per 100 mensen in Nederland ongeveer 4 paarden zijn? Dat zijn er in totaal bijna 500.000. Ook huishoudt Nederland zo’n 450.000 ruiters. In Nederland gaat er jaarlijks ook zo’n 2 miljard (dat zijn 9 nullen) euro om in de paardensport met zo’n 10.000 bedrijven die daarin actief zijn. Kort samengevat: een grote en ook leuke branche.

De liefde voor paarden gaat al duizenden jaren terug. Het paard wordt al heel lang gezien als een vriend van de mens. Het is dan ook niet gek dat vele kinderen verliefd worden op deze magische gevoelswezens. De ruitersport is een sport die vaak doorgegeven wordt van ouder naar kind. Wanneer een vader of moeder zijn of haar kind meeneemt naar de manage, zijn ze vaak snel verkocht.

Bo-Anne.nl – breed assortiment paarden speelgoed

Heeft jouw kind ook een klik met de paardensport? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bo-anne.nl. Bo-anne.nl is al de nodige jaren gespecialiseerd in paarden speelgoed voor kinderen. Met dit speelgoed worden jonge kinderen gestimuleerd in hun interesse voor de paardensport. Zo kan een hobbelpaard ervoor zorgen dat de zitpositie van een kind al goed getraind wordt voor een eventuele carrière later in de paardensport!

In de webshop vind je verschillende artikelen zoals hobbelpaarden, stokpaarden, houten maneges, springhindernissen en overige accessoires om mee te spelen. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar. En natuurlijk, als jij als ouder ook even op het hobbelpaard wilt zitten dan zullen we daar niet over oordelen ha-ha 😉

Bo-Anne.nl werkt zoveel mogelijk met duurzame houten producten. Zo wordt er weinig vervuilend plastic gebruikt en kunnen jouw kinderen veilig spelen. Houdt de webshop in de gaten rond de feestdagen voor eventuele leuke acties en kortingen.