V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Een mooie eiken tafel staat altijd

Eikenhout is één van de bekendste houtsoorten in de meubelbouw. Voor tafels is eikenhout al eeuwen een favoriet. Je tafel krijgt in de loop der tijd natuurlijk het nodige te verduren. Omdat eikenhout enorm sterk en hard is, maar tegelijkertijd goed te bewerken is, ligt de keuze voor een eiken tafel voor de hand. Want een eiken tafel is robuust, gaat lang mee én ziet er prachtig uit.

Een eiken tafel voor iedere gelegenheid

Het mooie is dat een eiken tafel altijd een praktische keuze is. Er is altijd een eiken tafel voor jou, of je nu zoekt naar een eetkamertafel, werktafel of koffietafel. Ook voor professionals is een eiken tafel een optie; bijvoorbeeld als vergadertafel of bureau.

Drie soorten eiken tafel

Bij Tafels99.nl  heb je een schier eindeloze keuze uit eiken tafels. Om het een beetje overzichtelijk te houden proberen we wel wat ordening in ons aanbod te brengen.

Eiken tafels uit voorraad

Voor veel mensen is een eiken tafel uit voorraad een goede keuze. Ze zijn mooi, praktisch en lekker snel leverbaar. Je vindt de eiken tafels die uit voorraad leverbaar zijn in de webshop.

Boomstamtafels

Steeds meer mensen kiezen voor een eiken boomstamtafel. Bij deze eiken tafel bestaat het tafelblad uit één geheel. Je eiken tafel is als het ware een plakje boomstam. Geen boomstam is hetzelfde, dus is elke boomstamtafel uniek. Ook fijn: deze eiken tafel kan in bijna alle gewenste afmetingen worden geleverd,

Eiken tafels op maat

Bij Tafels99.nl maken ze de eiken tafels zelf, in de eigen werkplaats. Dat biedt mogelijkheden voor wie net even wat anders wil. Zet je wensen op een rijtje (vorm, afmetingen, kleur, afwerking, onderstel,….) en de meubelmakers van Tafels99.nl gaan voor je aan het werk. Vinden ze leuk, eiken tafels op maat maken.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar het aanbod? Wil je eens een boomstamtafel in het echt zien? Of wil je de meubelmakers uitdagen de perfecte eiken tafel voor jou te bouwen? Kom dan eens langs in de showroom in Zevenaar of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.