V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Opslagtank

Vorig jaar heb ik van mijn ouders de boerderij overgenomen en sindsdien ben ik bezig met uitbreiding van het bedrijf. Ik ben altijd een succesvol zakenman geweest en daardoor heb ik ene aardig fortuin bij elkaar weten te vergaren. Toch lag mijn hart altijd bij het boerenbedrijf en daarom heb ik vorig jaar besloten om het bedrijf van mijn ouders over te nemen. De laatste tien jaar heeft mijn vader nauwelijks nog geïnvesteerd in het bedrijf omdat hij toch al wist dat hij er binnen een aantal jaren mee zou gaan stoppen. Zo hadden wij bijvoorbeeld nog een zeer kleine opslagtank waarin wij de melk van de koeien bewaarden. Het is natuurlijk overbodig om te noemen dat je als boer tegenwoordig een grote opslagtank nodig hebt. Ik heb een kleine tweehonderd koeien rondlopen en u begrijpt dat ik dan niet genoeg had aan een kleine opslagtank en dat ik zelfs aan een opslagtank nog niet eens genoeg had. Ik heb daarom onmiddellijk, nadat ik de veestapel had verdubbeld, een nieuwe opslagtank laten aanrukken via Tankonline. Op die manier kon ik er zeker van zijn dat ik geen melk weg hoefde te laten stromen omdat er niet genoeg opslagcapaciteit voor was. Ik heb daarom besloten om meteen een nieuwe opslagtank aan te schaffen zodat ik mij in de toekomst niet geconfronteerd zou zien worden met onvoorziene omstandigheden. Ik heb daarop ook meteen een nieuwe betonvloer aan laten leggen want zo’n tank moet natuurlijk een goede ondergrond hebben om op te staan. Ik heb hiervoor een aannemer gebeld want ik ben zelf dan wel handig maar ik laat dergelijke riskante klusjes liever uitvoeren door een specialist. Als er dan iets gebeurt, is het in ieder geval niet mijn schuld. Toen ik uiteindelijk het eindresultaat zag was ik blij dat ik deze klus zelf ook niet had uitgevoerd want ik had het nooit tot hetzelfde eindresultaat weten te brengen.

Een goede opslagtank

Iedere ondernemer in Nederland weet dat je je tegenwoordig aan tal van regels moet houden wanneer je een eigen bedrijf hebt. Ik word daar soms wel eens misselijk van, voor iedere stap die je zet moet je een uitgebreide administratie bijhouden omdat je toch eens een misstap zou kunnen begaan. Wanneer je op zoek bent naar een opslagtank wordt je ook al heel snel weer met deze bureaucratische molen geconfronteerd. Zo had ik nog niet eens een beslissing genomen over het feit of ik al dan niet een nieuwe opslagtank zou gaan plaatsen toen ik al een brochure op de mat ontving over de regels en eisen omtrent een opslagtank. Het werd mij al heel snel duidelijk dat ook rondom de opslagtank heel erg veel regels bestaan. Dit is iets waar Tankonline gelukkig al heel lang van op de hoogte is en daardoor hebben zij ervoor gezorgd dat bij iedere opslagtank al het papierwerk in orde is. Op die manier kun je er dus zeker van zijn dat je daar dus niet wakker van hoeft te liggen en dat alles rondom je opslagtank goed geregeld is. Ik vind dat toch wel heel erg fijn dat een bedrijf zijn taken serieus neemt en potentiële klanten zoveel mogelijk werk uit handen probeert te nemen. Ik weet dan wel veel van regelgeving en dergelijke maar dat betekent nog niet dat ik het ook leuk vind om mij met de regels aangaande een opslagtank te bemoeien. Het is iets waar ik mij graag verre van houd en hoe meer een ander bedrijf voor mij kan regelen hoe liever ik het heb. Waarom zou je je op een terrein begeven wanneer je ook een expert hier op los kunt laten? Dat is hoe ik erover denk.

Een uitstekend product

Inmiddels heb ik de opslagtank besteld en hij is ook al geplaatst. Ik ging ervan uit dat het nog een hele klus zou worden om die opslagtank zonder problemen op zijn plaats te krijgen maar dat bleek niet het geval te zijn. Tankonline zorgt er namelijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en dat je je als klant geen enkele zorgen hoeft te maken over mogelijke calamiteiten. Zoals gezegd had ik al een stabiele vloer laten aanleggen voor de opslagtank zodat ik er zeker van kon zijn dat het ding niet in de veengrond weg zou zakken. Dat is natuurlijk wel het laatste waar je als zelfstandig ondernemer aan wilt denken, wat onverlet laat dat het zelfs zou gebeuren! Gelukkig maar dat alles tot in de puntjes geregeld was en dat ik nog dezelfde dag gebruik kon gaan maken van mijn opslagtank. Inmiddels zit het ding al behoorlijk vol met de heerlijke melk die mijn koeien iedere dag weer produceren. Het is fijn om te weten dat ik nu qua opslagcapaciteit niet meer wakker hoef te liggen van eventuele gevolgen van de uitbreiding van mijn bedrijf. Kortom, wanneer u mij zou vragen om mijn ervaringen even in een drietal punten samen te vatten dan zou ik dat als volgt willen doen:

  • ik heb een hoogwaardige opslagtank weten te bemachtigen
  • ik ben zeer tevreden over de service die Tankonline mij heeft geboden
  • qua capaciteit van de opslagtank kan ik weer vele jaren vooruit

Al met al zou ik dus kunnen zeggen dat ik eenieder die in hetzelfde schuitje zit als waar ik mij momenteel in bevind dit bedrijf van harte aan kan bevelen. Het is mij enorm goed bevallen, vandaar dat ik deze recensie ook schrijf.