V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Hoe hou je jouw huis schoon met een hond?

Huisdieren hebben is ontzettend leuk. Viervoeter zijn je trouwste vrienden, maar het hebben van een hond brengt ook nadelen met zich mee. Zo verliest een hond namelijk veel haat en kan hij een onaangename geur achterlaten in je huis. Zelf wen je hieraan, maar voor mensen die op bezoek kopen is dit niet zo prettig. Wij hebben daarom 4 tips verzameld, zodat je altijd een schoon huis hebt.

Borstel de vacht je hond regelmatig

Het verwijderen van alle hondenharen in je huis is geen leuke klus. Het lijkt wel alsof je kan blijven stofzuigen. En dan heb je ook nog je tapijten of de bank die vol zitten met hondenhaar. Het borstelen van de vacht van je hond is belangrijk om regelmatig te doen. Met een goede borstelbeurt vind je minder snel overal haren in huis. Heeft jouw hond een langere vacht? Dan voorkom je met het borstelen ook nog eens klitten.

Je hond schoonmaken voordat hij binnenkomt

Je kent het wel je hond heeft lekker gezwommen en door de modder gelopen en voordat je het weet heeft hij al door het hele huis gerend, waardoor alles onder de viezigheid zit. Maak de poten van je hond schoon zodra ze binnenkomen met een beetje water en droog hun natte vacht van het zwemmen af met een handdoek.

Ga er met je hond op uit

Heb jij een hond die zich graag uitleeft op zakdoekjes of sloffen? Zorg er dan voor dat je hond genoeg lichaamsbeweging krijgt. Laat hem buiten een stukje rennen of maak een lange wandeling. Honden die zich hebben kunnen uitleven, zijn over het algemeen een stuk rustiger en bijten minder snel dingen kapot in je huis.

Weg met die onaangename geur

Als hondenbezitter ruik je de geur misschien niet meer zo, maar voor mensen die om bezoek komen kan de geur van je hond onprettig zijn. Zet je ramen daarom een 10 tot 15 minuten per dag open, zodat alles goed kan luchten. Wanneer je hond op de bank mag, gaat hier vaak ook de geur inzitten. Je kunt je bank reinigen met stoomreiniger. Heb je allemaal vlekken in je bank, omdat je hond er met zijn modderpoten is opgesprongen? Dan kun je ook je bank reinigen met stoomreiniger. Door je bank te reinigen met stoomreiniger zal je ook vaker bezoek krijgen. De viezigheid en de geurtjes zullen namelijk verdwenen zijn.

https://banklatenreinigen.com/bank-reinigen-met-stoomreiniger/