V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Rondreizen door Andalusië

Rondreizen door Andalusië

Altijd al eens wat van het zuiden van Spanje willen zien? Dan is een rondreis door Andalusië de ideale optie. Als je namelijk een fly drive Andalusië boekt dan kan je vooraf al bepalen welke plaatsen en steden je gaat aandoen. Andalusië is ook één van de meest geboekte fly drive bestemmingen.

En het maken van een fly drive reis is ideaal, nadat je bent aangekomen op Málaga Airport of Sevilla staat de huurauto voor je klaar waarmee je kunt rondreizen.

Bestemmingen Andalusië

Als je naar Andalusië gaat om rond te reizen dan heb je de keuze uit veel mooie plaatsen en steden die je kunt gaan bezoeken. Vooraf moet je bepalen welke bestemmingen voor jou interessant zijn om mee te nemen in jouw rondreis. Steden als Málaga, Sevilla, Granada, Córdoba, Ronda en Almería mogen niet ontbreken tijdens jouw rondreis.

Maar om al deze steden te bezoeken moet je wel wat tijd uittrekken aangezien er erg veel mooie bezienswaardigheden te bezichtigen zijn. Buiten de grote Zuid Spaanse steden zijn de typisch Andalusische dorpjes ook zeker de moeite waard om te gaan bezoeken. Frigiliana en Mijas zijn wel de populairste dorpjes, maar Andalusië heeft er nog zoveel meer. 

Je ziet een rondreis Andalusië kan je niet maken in 8 dagen door de grote verscheidenheid die dit gedeelte van Spanje te bieden heeft. Andalusië is twee keer groter dan Nederland dus je begrijpt dat je heel wat moois kunt gaan bezoeken. 

Buiten dat het bezoeken van de steden, dorpen en prachtige bezienswaardigheden natuurlijk schitterend is mag een bezoek aan een van de stranden aan de Costa del Sol ook niet ontbreken. Even een dagje relaxen in bijvoorbeeld Fuengirola of Torremolinos is een heerlijke onderbreking van jouw rondreis. 

Soort rondreis

Welk gedeelte je ook gaat bezoeken in Andalusië, zorg ervoor dat je de reis goed voorbereidt. Probeer zoveel mogelijk te gaan zien zodat je het maximale uit je reis haalt. Je kunt een georganiseerde rondreis boeken waarbij alles al is vastgelegd, maar je kunt ook kiezen voor een individuele rondreis. Bij de tweede optie maak je zelf de keuze waar je naar toe gaat en welke accommodaties je boekt.