V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Goedkope vakantie bestemmingen

Goedkope vakantie bestemmingen

De tijd van je vakantie boeken is weer aangebroken. Waar ga je naar toe deze zomer, of ga je nog op wintersport? Wat je vakantie bestemming ook gaat worden je wilt natuurlijk het liefst een goedkope vakantie boeken. Ik heb enkele bestemmingen voor je geselecteerd waarvan je denkt dat deze niet goedkoop zijn, maar de waarheid kan anders zijn.

Curacao

Een vakantie Curacao klinkt voor de meeste mensen als een dure reis, maar toch zijn er genoeg goedkope reizen te vinden waarbij je kunt genieten op deze mooie vakantiebestemming. Er zijn geregeld goedkope last minute aanbiedingen waarbij je enkele honderden euro’s kunt besparen op jouw vakantie.

Ibiza

Een andere populaire bestemming is Ibiza. Ook een vakantie Ibiza klinkt voor mensen als niet echt goedkoop. Maar als je een hotel boekt buiten het centrum en als het mogelijk is dat je buiten het hoogseizoen op vakantie gaat dan kan jij goedkoop genieten op dit heerlijke Spaanse eiland.

Vakanties vergelijken

Curacao en Ibiza zijn zomaar twee voorbeelden van goedkope vakantiebestemmingen, maar je kunt iedere bestemming goedkoper boeken als dat je zou denken. Vergelijk bij het boeken van je vakantie de verschillende reisorganisaties.

Niet alle reisorganisaties berekenen dezelfde prijzen voor een vakantie. Als je jouw vliegticket en accommodatie los van elkaar boekt, probeer dan doordeweeks te vliegen. Je zult merken dat de vliegtickets voor doordeweekse vluchten een heel stuk goedkoper zijn dan dat je in het weekend vliegt.

En bij het boeken van je accommodatie scheelt het een hoop geld als je net buiten het centrum logeert. Of bij het boeken van een strandvakantie is een hotel of appartement niet direct aan de boulevard ook veel goedkoper.

Als je een goedkope vakantie of een stedentrip wilt boeken kijk dan eens op Opvakantiecheck.nl. Wij hebben van alle bekende reisorganisaties mooie aanbiedingen online staan. Zo kan jij van een welverdiende goedkope vakantie genieten.