V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Eenvoudig een borrel regelen bij borreldoosje.nl

Hey, jij daar! Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor je personeel? Wij helpen je graag verder om je personeel te verrassen met een heerlijke geschenk.

Een kerstpakket regelen voor je personeel

Bij borreldoosje.nl hebben we verschillende kerstpakketten waar jij jouw personeel helemaal kan verrassen. Het kerstpakket is samengesteld door onze echte borrelspecialisten. Dit betekent dat de pakketten voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes, zodat jij jouw personeel helemaal in het zonnetje kan zetten. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Hierdoor weet je zeker dat je de lekkerste hapjes en drankjes laat bezorgen. Ook leveren wij bij elk kerstpakket een flyer met een QR code. Door deze flyer te scannen komen de mensen in een Spotify omgeving waar ze verrast worden met de top 20 kerstliedjes van de medewerkers van borreldoosje.nl. Verder wil ik niks verklappen, maar het zijn de echte klassiekers 😉

Dé borrelboxen zijn niet meer weg te denken

Naast het bezorgen van kerstpakketten kunnen wij ook een borrelbox bij je personeel bezorgen. Zo hebben wij verschillende borrelboxen, zodat je jouw favoriet kan kiezen. In de borrelpakket kunnen wij een gratis persoonlijk kaartje toevoegen. De tekst op het kaartje mag jij helemaal bepalen. Ideaal toch? Je geeft aan ons aan welke tekst je op het kaartje wil hebben staan en je ontvangt van ons een ontwerp. Als je akkoord bent met het ontwerp, dan gaan we direct aan de slag voor je!

Een cadeaupakket op maat laten maken?

Wij kunnen je daarbij helpen! Zo kunnen wij een cadeaupakket compleet voor jou op maat laten maken. Denk hierbij aan een pakket met een hapje of een drankje. Ook kunnen wij meedenken met bijvoorbeeld een specifiek thema. Is het pasen? Dan kunnen wij het pakket aanpassen aan het thema Pasen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

https://borreldoosje.nl/