V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Een nieuwe muurdecoratie voor jouw huis

Je hebt recent je woonkamer weer eens opnieuw geverfd en opnieuw ingericht of misschien ben je wel recent verhuisd. Je huis is sfeervol en je bent tevreden met de inrichting, maar toch mist er iets aan je muur. Het is een grote, kale plek en je baalt ervan. Je denkt eraan om iets aan je muur te hangen, maar je weet niet zo goed wat. Je weet wel zeker dat je iets aparts aan de muur wilt hebben, niet iets wat iedereen heeft. Dat is zeg maar niet zo jouw ding. Om je op weg te helpen wordt er in deze blog inspiratie gedeeld. Iets aparts aan de muur, wat ook nog bij jou past. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Foto’s

Je kunt foto’s aan de muur hangen. Is het dan meteen dat aparte wat je zoekt aan je muur? Nee, zeker niet. Toch kan dit wel iets aparts aan de muur worden. Je kunt de foto’s tegenwoordig namelijk op een soort panelen laten drukken. Dit kunnen bijvoorbeeld zeshoeken zijn. Doordat je zelf het patroon van de zeshoeken op je muur kunt bepalen zorgt dit ervoor dat het uiteindelijk wel apart is. De standaard foto’s aan je muur dus, maar wel op een aparte manier.

 

Wandhangers

Je kunt er ook voor kiezen om wandhangers aan je muur te hangen. Wandhangers kunnen bijvoorbeeld zijn in de vorm van maskers of beeldjes. Het is tegenwoordig helemaal de trend in vele woonmagazines. Als je een masker bijvoorbeeld onderdeel maakt van een collage dan geef je je muur meteen weer een wat apartere wending. Voeg je een beeldje toe wat je op vakantie hebt gevonden dan voeg je eerder iets toe aan je muur in de vorm van emotionele waarde.

 

Wereldkaart

Iets aparts aan de muur? Dan kun je eens denken aan wereldkaart decoratie. Wereldkaart decoratie is niet iets wat je standaard aan een muur ziet. Je kunt zelf de afmetingen kiezen van de wereldkaart decoratie. Bovendien kun je ook zelf het materiaal kiezen. Je hebt zo wereldkaart decoratie van onder meer goud-brons, zilver, koper en hout. Op deze manier past een wereldkaart altijd in jouw interieur.

https://www.worldofart.nl/iets-aparts-aan-de-muur/