V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

De effectiviteit van een radio commercial

Radio commercial: zet je bedrijf op een effectieve manier in de schijnwerpers!

Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen? Veel mensen hebben geen hoge pet op van radio commercials, omdat ze dit medium ouderwets vinden. Tocht vormt radio een van de populairste mediums van ons land. Radioreclame is daarom de ideale manier om veel mensen en speciale doelgroepen te bereiken. Bij radio wordt namelijk niet zoals bij televisie vaak geswitcht van kanaal, maar blijven de luisteraars langere tijd hangen, ook tijdens de reclameblokken.

Radio advertentie die blijft hangen

Het voordeel van een radio commercial is dat je een groot aantal potentiële kopers kan bereiken. Vaak horen deze mensen een radiospot meerdere keren per dag, ook als ze niet actief aan het luisteren zijn. De invloed van de reclame-uiting is dan heel groot. Als je op een slimme manier reclame wil maken via de radio, dan zorg je voor een radio advertentie die het juiste verhaal overbrengt, die indruk maakt op de luisteraar en die een boodschap bevat die blijft hangen.

Adverteren met je eigen radio reclame

Door via de radio te adverteren, zorg je ervoor dat je naamsbekendheid enorm toeneemt. Je kan radio reclame onderdeel laten zijn van je reclamecampagnes en combineren met campagnes op sociale media. Voor een radioboodschap heb je uiteraard een kleiner budget nodig dan voor een televisiecommercial, terwijl de effecten van een goede radio reclame toch heel groot kunnen zijn. 20% van de mensen maakt gebruik van online radio en er zijn steeds meer mogelijkheden voor regiogebonden campagnes op bekende radiostations.

Radio commercials die opvallen

Wil je je bedrijf beter op de kaart zetten, dan is een radio reclame een goed idee. Er zijn diverse bedrijven die reclame-uitingen via de radio verzorgen. Zo is Murekla een succesvol productiebedrijf voor beeld en geluid met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Deze onderneming heeft een groot netwerk van specialisten en maakt krachtige radiocommercials, maar ook televisiecommercials en bedrijfsfilms.

http://murekla.nl/