12.8 C
Nederland
september 26, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Games

De leukste verjaardagscadeaus voor je kind

Het is elk jaar weer een gedoe, het perfecte cadeau kopen voor je kind! Meestal vragen de kids al wat ze willen elke jaar, maar dat is negen van de tien keer iets waar ze een maand mee spelen, en het dan alweer laten liggen. Het beste is om een cadeau te kopen wat ze verrast en waar ze ook nog eens langer plezier van zullen hebben! In deze blog kun jij lezen wat het leukste verjaardagscadeau is voor 3 leeftijdscategorieën!

 

Uitdagende puzzels (vanaf 3 jaar)

Als ze nog zo jong zijn is het belangrijk om ze vooral spelletjes te laten doen waar ze iets van leren. Puzzels bijvoorbeeld stimuleert het brein en zo leren al op een jonge leeftijd hoe vormen en kleuren werken. Natuurlijk zal je al een paar puzzels voor je peuter hebben, maar misschien zijn deze wel al iets te makkelijk voor hem/haar. Het is dus tijd om het level iets omhoog te brengen, en wat uitdagendere puzzels aan te schaffen! Naast gewone legpuzzels kun je ook 3D-puzzels geven, bijvoorbeeld met blokken in een vorm duwen.

 

Trampoline (7-12 jaar)

Ze komen op een leeftijd waar ze mega veel energie hebben, en dit moeten ze kunnen uiten! Een trampoline is de perfecte manier voor jou kind even los te laten gaan, dan slapen ze ‘s avonds ook nog eens goed! Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor een ingraaf trampoline. Een ingraaf trampoline lijkt minder plaats in te nemen dan een die op de grond staat, omdat je dan nog erover heen kan kijken. Dan hoef je ook niet noodzakelijk een net er om heen te doen, dat kun je natuurlijk altijd nog doen als je het toch niet veilig vindt.

 

Minecraft (vanaf 12 jaar)

Iedere ouder heeft een andere opvoeding, maar op 12 zijn ze op die leeftijd dat ze geïnteresseerd worden in gamen. Een van de meest populaire games voor die leeftijd is Minecraft, een spel waar je in een eigen wereld kunt bouwen en overleven. Het spel is zeer goed voor het kind zijn sociale vaardigheden, het taalgebruik kan nóg meer verbeterd worden en het stimuleert de creativiteit.

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/inground-trampolines