5.1 C
Nederland
februari 25, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Verkoop je huis voordat de rentes stijgen en huizenprijzen dalen

Sons Real Estate is Nederlands’ opkoper voor alle soorten huizen. De vastgoedadviseurs van Sons Real Estate zijn dagelijks bezig om vele woningbezitters te adviseren op het gebied van vastgoed. Enerzijds is Sons Real Estate erg actief als opkoper, maar daar zitten vele zaken achter. Denk bijvoorbeeld aan de historie van het bedrijf, waarin het ooit is begonnen met het renoveren van oude kluspanden. Na renovatie, wat soms tonnen kost, wordt het huis weer aangeboden op de open woningmarkt. Echter is het inmiddels 2024 en zijn alle mogelijke uitvoerwegen geoptimaliseerd aan het landschap van Nederland. Zo werkt het samen met vele andere vastgoedbedrijven om voor elk vastgoed item een win-win situatie te creëeren.

Woningen worden namelijk niet zo maar meer doorverkocht. Ook het zelf verhuren middels een gerenommeerde verhuur-afdeling behoort tot een van de vele opties. Wat in de praktijk vaak het handigst is voor bijvoorbeeld verhuurde huizen, is het nauw samenwerken met andere opererende vastgoedbedrijven. Enerzijds worden dan woningen in de randstad aan Sons Real Estate gekoppeld, anderzijds koppelt Sons Real Estate haar panden in de provincies weer aan de professionele verhuurders aldaar.

In verband met de stijgende rentes en de dalende huizenprijzen, is de markt erg in de weer. vandaar dat juist nu in dezer tijden de best mogelijke oplossing voor elk vastgoed item moet kunnen worden bedacht. Want anders heeft niemand er wat aan. Sons Real Estate is daarmee een vooruitstrevende, maar ook innovatieve vastgoedhandelaar, vastgoedhandelaar en vastgoed verbeteraar geworden.

Voor particuliere woningeigenaren kunnen wij uit ervaring in het recente verleden, het advies meegeven om goed te kijken naar de lokale markt en de financiële ontwikkelingen. Want we zien maa vaak dat woningbezitters hun huis via een makelaar willen verkopen, maar de prijs tegen valt. Ze noemen dat ook wel ‘we krijgen ons huis niet verkocht’. Maar dat is natuurlijk een grote fabel. Er wordt namelijk nog steeds gekocht, door zowel starters, doorstromers en herintreders. Het grote probleem is de financiële ontwikkeling, waarin mensen zich al gauw rijk rekenen. Dat is logisch gezien het feit dat de buurman zijn huis voor de dubbele prijs heeft verkocht, maar ergens is dat natuurlijk absurd. Verdubbelen? Dat kan dus enkel in een land met zo weinig ruimte en grote financiële schommelingen. Overweeg daarom altijd om je huis te verkopen aan een opkoper, die biedt gewoon marktconform en je hoeft niet bang te zijn dat de prijzen fors dalen in korte tijd (bijvoorbeeld gedurende het te koop zetten op de openbare woningsites).

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/