V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Tapijt kinderkamer

Verhuizen is nog een heel gedoe, daar hoeven we het vast niet over te hebben. Er komt in ieder geval altijd zoveel bij kijken. Als student heb ik vaak vrienden van mij verhuisd tot aan het punt dat ze zich definitief gingen settelen. Een koophuis, de ultieme droom van een jong gezin, is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Je houdt dan ook al vaak rekening met het aantal kamers en met het type tapijt. Kinderkamer bijvoorbeeld, dat is nu net iets waar je van te voren rekening mee moet houden. Het tapijt kinderkamer dient dan ook alvast afgestemd te worden op de eventuele baby. Ik ben een beetje een late leerling door allerlei problemen waar ik jullie niet mee zal vermoeien. In ieder geval komt het er op neer dat ik ook eindelijk de ware gevonden heb en we over zijn gegaan tot het kopen van een huis in Assen. Dit is een mooie stad en ligt in de buurt van ons werk. Drenthe heeft veel natuur, ligt ver uit de buurt van de drukke Randstad en het mooie Groningen ligt om de hoek. Kortom: een perfecte locatie om te leven en om onze kinderen op te laten groeien. Want die plannen liggen zeker in het verschiet. En zo hebben we alvast rekening gehouden bij de aanschaf dat we minstens twee extra kamers hebben. En zo ook een specifiek tapijt. Kinderkamer nummer een is nu nog een rommelkamertje waar we de overbodige spullen van de verhuizing in kwijt kunnen maar we hebben al wel apart rekening gehouden met het tapijt. Kinderkamer twee is eigenlijk een logeerkamer en deze kamer zal vast en zeker de komende jaren niet veranderen. Daarom ligt er ook een gewoon tapijt. Kinderkamer een zal over een jaartje of anderhalf flink gerenoveerd moeten worden want we hebben zeker plannen om tegen die tijd ons gezin uit te breiden.

Op zoek naar tapijt kinderkamer

“Tapijt kinderkamer” was dan ook de uitgelezen zoekterm die we intoetsten bij het altijd functionele Google. Deze zoekmachine heeft ongetwijfeld de monopolie van alle zoekmachines in de wereld. In ieder geval geldt dit voor Nederlanders want ik hoor nooit meer iemand over Bing of Yahoo. Ik geloof dat de laatste site nog wel populair is in Azië en dan met name in China vanwege al dat gedoe qua censuur met betrekking tot Google. Ongekend eigenlijk hoe bekrompen dat land af en toe nog is als het gaat om vooruitgang. Afijn, dat doet er allemaal niet zo toe. We hadden het over de zoekterm “tapijt kinderkamer”. Dit leek ons de beste zoekterm omdat Google toch geen rekening houdt met komma’s of andere leestekens. Een beetje overdreven om dan “Tapijt, kinderkamer!” in te gaan typen, vind je ook niet? Allemaal gekkigheid natuurlijk, maar we werden aangenaam verrast door de ruime keuze aan online aanbieders van, je raadt het al, “tapijt kinderkamer”. We vonden erg veel Nederlandse webwinkels en handige informatiesites over waar we rekening mee dienen te houden. Tenslotte gaat het om tapijt waar de kinderen op zullen gaan spelen. Dat is het handige van het internet tegenwoordig, in ieder geval als je met Google werkt, in de resultaten vind je niet direct de allergrootste aanbieders in de wereld, maar dit is aangepast op jouw locatie. Een beetje vervelend als je naar een Franse site wordt doorgestuurd als je zoekt naar “tapijt kinderkamers” omdat toevallig de grootste producent uit Oost-Canada afkomstig is. Waarschijnlijk heb je ook nog eens geen kaas van deze taal gegeten. Wij vonden een prima website waarvan het bedrijf gevestigd is in Markelo. Dat is een plaatsje in Twente dus helemaal niet zo ver uit de buurt. Dat is ook wel zo fijn voor de bezorgers van het tapijt. Kinderkamer een kon dus na lang wikken en wegen ingericht gaan worden.

Ruime keuze aan tapijt

Kinderkamer een is dan ook bijna klaar. De meeste troep die zich nog in deze kamer bevond hebben we versleept naar allerlei andere plekken zoals:

  • ons eigen huis en dan met name naar onze zolder en de garage
  • een groot gedeelte hebben we weggebracht naar kringloopwinkels zoals Mamamini
  • en ten slotte was er nog een hoop troep uit onze studententijd waar we echt niets meer mee konden beginnen. Deze spullen vinden nu hun rust op een vuilnisbelt

Dientengevolge hadden we eindelijk te maken met een lege kamer en kwam het belangrijkste aan bod: het tapijt. Kinderkamer tapijt hebben we gevonden op de website: spelkledenwinkel.nl. Hier vonden we echt prachtig tapijt. Kinderkamer een is uiteraard tegelijkertijd een speelkamer in wording en daarom hebben we “tapijt kinderkamer” of kinderkamer tapijt destijds ingetypt in Google met de hoop om leuke speelkleden te vinden. En we werden dus zeker niet teleurgesteld. Op deze site vind je een enorm aanbod aan speelkleden die voor ieder kind geschikt zijn. Omdat wij nog niet weten welk geslacht ons kind gaat krijgen hebben we besloten om een beetje een algemeen speelkleed aan te schaffen. Dat kon keurig op deze site zonder enige moeite. Dat is dan ook gelijk het mooie van een thuiswinkel of webwinkel. Met een paar klikken van de muis weet je direct wat voor vlees je in de kuip hebt. Een bestelling maken is daarnaast ook reuze makkelijk en meestal wordt het de dag erna al bezorgd door de postbode. Dat neemt niet weg dat je niet meer in contact met hen kan komen. Daarvoor zijn er gelukkig mogelijkheden zat.