V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Woonverzekeringen

De website Woonverzekeringen is de site als u op zoek bent naar een verzekeraar die echt als dekt. Kijkt u maar eens rond op onze website en u ziet direct dat u hier met een geweldige aanbieder te maken hebt als het aankomt op woonverzekeringen. Bij woonverzekeringen moet u niet alleen denken aan verzekeringen die te maken hebben met uw koophuis of met uw huurhuis. Dat is helaas een fout die vele mensen maken en daardoor lopen ze een hoop gevaar. Het eerste waar u vermoedelijk aan denkt bij het horen van de term “woonverzekeringen” zijn de inboedelverzekering en de glasverzekering. Zeker binnenshuis zijn dit uitermate belangrijke woonverzekeringen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en er kan dan ook zo maar een ruit sneuvelen. Zeker als u jonge kinderen hebt. Ook is het verstandig om tegen brand verzekerd te zijn of als er wordt ingebroken, dan wilt u toch zeker alles vergoed krijgen? Op onze site kunt u alle woonverzekeringen uitpluizen zodat u op die manier alle geschikte woonverzekeringen vindt die u maar nodig hebt. Als u geen zeilboot heeft, dan is die verzekering bijvoorbeeld al overbodig. Maar hebt u weleens gedacht aan een telefoonverzekering? Een smartphone is een duur apparaatje en als het beschadigd of gestolen wordt, dan moet u uw abonnement uitzitten met een vervangend toestel. En dat is meestal niet die hippe en coole smartphone die u in eerste instantie bij uw abonnement kreeg. Zonde dat u dit niet voortijdig verzekerd had. Ook op de weg kan er van alles gebeuren, dat hoeven we u niet uit te leggen. Wist u wel dat dergelijke verzekeringen ook onder de noemer van woonverzekeringen vallen? En dan hebben we het niet alleen over de verplichte autoverzekering, ook fietsverzekeringen, reisverzekeringen en ga zo maar door vallen onder de zogenaamde woonverzekeringen. Dus het wordt de hoogste tijd dat u zich hier eens in gaat verdiepen?

Kies de woonverzekeringen die bij u past

Neem nu bijvoorbeeld eens de autoverzekering. Dit is een type woonverzekeringen dat ervoor zorgt dat u niets kan gebeuren op de weg. Toch hebben vele verzekeraars totaal andere diensten in hun pakketten opgenomen. Daardoor kan de premie enorm verschillen. Bij het zoeken van de juiste woonverzekeringen is het dan ook van groot belang dat u deze woonverzekeringen tegen elkaar afzet. Kortom: maak een vergelijking. En dat is nu precies wat er mogelijk is op onze website. Beslis als het gaat om de autoverzekering wel van te voren welk van de drie reguliere verzekeringen het beste bij u en uw wagen past. U hebt standaard de keuze uit de volgende drie woonverzekeringen als het gaat om autoverzekeringen.

  • Allereerst is er de verplichte WA-verzekering. Dit is verplicht gesteld binnen de gehele Europese Unie en deze hebt u dus per definitie af te sluiten als u een auto-eigenaar bent. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Dat houdt in dat u bij een ongeval die u zelf hebt veroorzaakt, gedekt bent voor de schade van de ander en zijn of haar voertuig.
  • Dan is er de tussenvorm, de zogenaamde beperkte casco dekking. Een beperkte casco dekking is vaak een verstandige keuze bij een auto van vier jaar of ouder. De auto kan namelijk nog een hoge waarde hebben en een schade kan dus een flinke kostenpost meebrengen. Hiermee bent u verzekerd tegen allerlei omstandigheden die buiten uzelf tot stand zijn gekomen. Denk hierbij aan diefstal, brandstichting, ongelukken met wilde dieren en weersomstandigheden waarbij schade is opgelopen.
  • Ten slotte is er nog de verzekering waarbij u tegen alles gedekt bent, ook als u zelf het ongeval hebt veroorzaakt. Dit is de All Risk verzekering en die is aan te raden voor automobilisten met een nieuwe auto of een jonge occasion omdat de marktwaarde vaak nog erg hoog is.

U leest het, wij van woonverzekeringen weten wel wat goed voor u is. Als u uit een van deze types een keuze hebt gemaakt, dan is het erg gemakkelijk om de vergelijking te maken. Grote kans dat u dan uitkomt bij Rensen assurantiën.

Rensen assurantiën

Zoals we al zeiden is de kans groot dat u voor Rensen kiest als het aankomt p het afsluiten van allerhande woonverzekeringen. Dat komt alleen al omdat zij van alle markten thuis zijn. Mocht u graag met hen in contact komen dan is nu de kans. Op onze site vindt u een pagina waar u deze gegevens terug kunt vinden. Bel ze bijvoorbeeld eens op of stuur een mailtje. De ouderwetse methode kan natuurlijk ook altijd door ze hen een brief te sturen. Komt u liever langs op het kantoor om zo goed mogelijk ingelicht te worden omtrent een van de vele woonverzekeringen? Dan staat er hier ook het contactadres. Het kantoor is gevestigd in Nijverdal. Dat ligt in Overijssel in de buurt van Deventer. Maak van te voren wel eventjes een afspraak en dan zal de koffie ongetwijfeld klaarstaan. En als u dan toch bezig bent met het afsluiten van woonverzekeringen, denk dan eens aan de aanvullende verzekeringen. Bij een autoverzekering zijn dat er bijvoorbeeld deze drie.

  • De schadeverzekering voor inzittenden. Hiermee worden alle inzittenden schadeloos gesteld als je voertuig bij een ongeval betrokken is geraakt.
  • De ongevallen inzittenden verzekering. Dankzij dit type zijn alle inzittenden verzekerd tegen eventuele lichamelijke en psychische schade.
  • En de verhaalsbijstandverzekering voor als je juridische hulp nodig hebt bij de afwikkeling van bijvoorbeeld de schuldvraag of bij het verhaal halen. De advocaat wordt voor u betaald.