V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Raamfolie tegen de zon en tegen inkijk

Vind jij het in het voorjaar en in de zomer ook altijd zo warm in huis? En kun je ‘snachts niet slapen omdat de zon de hele dag op je huis heeft staan bakken? Dan wordt het hoog tijd om iets tegen die warmte te doen. Er zijn verschillende oplossingen te bedenken. De meest handige, en dat is dan ook meteen de meest dure oplossing is airco. Als je airco in huis hebt mag de zon schijnen wat ie wil, maar blijft het in jouw woning altijd lekker koel. Het is de beste oplossing tegen warmte, maar de prijzen liegen er niet om. Om een vaste airco aan te schaffen kom je al gauw op een bedrag met drie nullen terecht. En om nou een mobiele airco te nemen, dat is echt niet ideaal. Je moet dan met zo’n buis door het raam gaan werken en vaak als je het raam open zet om die warme lucht naar buiten te pompen, komt het er aan alle andere kanten weer net zo snel naar binnen. Airco is dus de beste oplossing, maar is heel duur! Daarnaast heb je ook nog de steeds terugkerende kosten van electriciteit.

 

Zonwering ramen, wat is betaalbaar?

Een volgende goede optie zou zonwering kunnen zijn. Er is hierin heel veel keuze. Een zonnescherm werkt heel goed tegen zonlicht en warmte. En ook screen die buiten op het raam moeten worden gemonteerd werken goed als warmtewering. Maar ook voor deze twee opties geldt: Het zijn perfecte oplossingen, maar ze zijn over het algemeen niet goedkoop! Daarnaast ben je vaak ook afhankelijk van een monteur en betaal je ook kosten voor het op maat maken en het bevestigen van het zonnescherm of de screen. Ook kan het soms voorkomen dat door drukte, de monteur pas enkele maanden later de zonwering kan plaatsen. Dat is dan flink balen want als het hartje zomer is en jij door de warmte niet kan slapen, wil je eigenlijk meteen een oplossing hebben!

 

Zonwerend raamfolie goedkoop zelf op te plakken

Een van de goedkoopste oplossingen is door zonwerend raamfolie op je ramen aan te brengen. Koop je zonwerend raamfolie? Dan betaal je doorgaans geen kosten voor maatwerk, ben je voordelig uit én kun je direct resultaat beleven omdat je het folie zelf op de ramen kunt plakken. We zien je schrikken: zelf doen? Maar echt, zo moeilijk is het niet om folie op ramen aan te brengen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Met raamfolie tegen de zon houd je ongekend veel warmte door zonnestralen tegen. Zo kun je je slaapkamer of woonkamer echt een stuk koeler houden tijdens warme dagen. Fijn is ook dat je gelijk resultaat hebt. Je kunt bij wijze van spreken vandaag het plakfolie kopen en zorgen dat het morgen al op je ramen zit en zijn werk al doet. De voordelen van warmtewerend folie op een rijtje:

  • Direct resultaat
  • Kan wel 10 graden koeler in je huis worden
  • Eenmalige aanschafkosten
  • Geen maandelijkse terugkerende kosten door stroomverbruik
  • Gaat jarenlang mee
  • Goedkoop
  • Zelf te plakken, dus geen extra kosten
  • Gaat langdurig mee

 

Ben je enthousiast geworden naar alle mogelijkheden? Bezoek dan een een raamfolie expert. Wij adviseren Raamfolieonline.nl vanwege de enorme keus in raamfolies, de scherpe prijzen, het gratis op maat bestellen en de snelle levering. Wil je morgen nog lekker kunnen slapen in een koel huis voor een budget prijs? Kies dan voor zonwerende raamfolie!

 

 

https://www.raamfolieonline.nl/