V.I.P. Baits
Image default
Wonen

FLINK – de flinkste in gevelbekleding- en renovatie

Ervaring is de beste leermeester en bij ons zitten er flink wat jaren op. We zijn een partnerschap tussen een toeleverancier en een aannemersbedrijf en kennen bij elkaar al langer dan 80 jaar de slagen van de zweep. Door deze combinatie van vakmanschap en deskundigheid kunnen we u het beste en mooiste aan gevelbekleding bieden. Bekijk onze diverse mogelijkheden!

Wat we doen

Uw gevel is als een uitnodigingskaart en daarmee wilt u wel een goede eerste indruk maken. We bieden u daarom diverse hoogwaardige gevelbekleding van verschillende materialen aan. Alhoewel we vooral middelgroot tot grote projecten aanleveren, zijn we eigenlijk net zo groot of klein als uw project vereist. Neem maar een kijkje door onze collage van projecten en u merkt dat de uwe er net zo goed tussen had kunnen staan.

Onze samenwerking brengt veel voordelen voor u als klant.  We hebben namelijk door onze samenstelling van kennis, product en vaardigheden het juiste ingrediënt voor elk karwei. Laat het maar aan ons over om uw huurwoningen, koopwoningen, appartementen of bedrijfsgebouwen te voorzien van een prachtige gevelbekleding.

Soorten materialen gevelbekleding

Wij hebben genoeg vakmanschap en kennis in huis om gevels van verschillende materialen te leveren. Afgestemd op uw wens en behoefte. Onze kunststoftegelbekleding is bijvoorbeeld heel duurzaam en vergt weinig onderhoud. Perfect dus als u voor langere tijd niets hieraan wilt/kan doen. Een ander voordeel is natuurlijk dat u met deze bekleding uw pand een frisse nieuwe uitstraling geeft. Doordat we daarnaast een ruim assortiment van de verschillende soorten kunstmaterialen zoals pvc, vezelcement of HPL bieden, komt zelf de meest kieskeurige klant aan zijn trekken. Let u bijvoorbeeld sterk op de prijzen of kiest u exclusief bepaalde milieuvriendelijke materialen? In beide gevallen bent u bij ons goed terecht. Dit is onze specialiteit en het deskundig advies waarover wij op dit gebied beschikken, treft u waarschijnlijk nergens anders.

 We leveren verder ook geweldige projecten van houten gevelbekleding aan. We staan bekend om onze openheid en geven toe dat hout meer onderhoud vergt. Toch heeft een houten gevelbekleding uitstekende voordelen zoals duurzaamheid, een warme uitstraling, verantwoorde optie die het ook tot een praktische keuze maakt. Wilt u verder een metalen gevelbekleding van zink, aluminium of koper? Als ervaringsdeskundige weten we maar al te goed hoe divers projecten kunnen zijn. Onze ruime aanbod aan metalen gevelbekleding stelt ons in staat om voor verschillende projecten een geweldige uitkomst te bieden. Metalen gevelbekleding zijn verder beroemd om hun duurzaamheid en transformerende uitwerking.  Fijn toch dat u op deze manier een oud gebouw in een nieuw jasje kan steken.

Montage en Renovatie gevelbekleding

We zijn het liefst vanaf het begin erbij om u de beste kwaliteit te leveren. Maar zelfs als we midden of laat in het project erbij worden gehaald voor bijvoorbeeld correctie werkzaamheden, vinden onze professionals samen met u wel een uitweg. Gevelrenovatie zit namelijk ook in ons uitgebreid pakket van diensten. Tel daarbij onze expertise met timmerwerkzaamheden in de bouw op en u … timmert met ons aan de weg voor succes in gevelbekleding.

Vraag vandaag nog vrijblijvend advies van ons deskundig team aan!

https://flinkbv.nl/