V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Pimp de eethoek

Kan jouw eethoek wel een nieuwe look gebruiken? Met een aantal aanpassingen geef je de eethoek direct een andere look en feel. Dit hoeven echter niet altijd grote veranderingen te zijn. Benieuwd naar de make-over tips? Lees dan snel verder.

De eettafel

De eettafel is het belangrijkste onderdeel uit de eethoek. Naast dat dit item vooral praktisch is wil je natuurlijk ook dat het past bij de rest van het interieur. Het materiaal is een zeer bepalende factor voor sfeer. Gaat je voorkeur uit naar stoer en robuust? Kies dan eens voor een andere houtsoort. Zo houd je wel het stoere karakter in de eethoek maar dan met een vernieuwde twist. Wil je een keer iets anders? Ga dan voor een hotel chique interieur. Deze interieurstijl is erg populair en het leuke is dat je de interieurstijl naar jouw wens kan toepassen. Een marmerlook eettafel is in dat geval een echte must.

Tip, verander eens de indeling van de eethoek. Door de rechthoekige tafel een kwartslag te draaien krijg je al een heel ander geheel.

Velvet

Goed zitcomfort is natuurlijk essentieel. Maar je wilt ook dat de eetkamerstoelen passen bij de eettafel. Eetkamerstoelen van velvet zijn altijd een goed idee. De velvet stof zorgt naast het zitcomfort ook voor een elegante uitstraling. Deze interieurtrend is tijdloos en is voor vele een absolute musthave. Door materialen met elkaar te combineren maak je het eigen en uniek. Experimenteer erop los en creëer jouw eigen interieurstijl.

Wil je een keer iets anders dan eetkamerstoelen? Dan is een eetkamerbank misschien wel iets voor jou. Het geeft een verrassende draai aan jouw eethoek en is bovendien erg praktisch en ruimtebesparend. En dus ook ideaal voor een kleinere eethoek.

Accessoires

Maar ook met kleine aanpassingen kun je de eethoek een andere look & feel geven. Style je tafel eens af met een nieuwe accessoire zoals een vaas of een kandelaar. Maar je kan natuurlijk ook je favoriete accessoires showen op een dienblad. Door de selectie regelmatig aan te vullen met een nieuw item zorgt je op een eenvoudige manier voor verandering.

Kan jouw interieur wel een persoonlijke touch gebruiken? Een fotolijstje met je favoriete foto is de perfecte oplossing. Ook leuk om af te wisselen met een inspireerde quote of gedroogde bloemen.