V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Emma Matras Korting

Op zoek naar een Emma Matras Korting? Grote kans dat je je dan momenteel aan het oriënteren bent voor de aankoop van een  Emma Matras. Steeds meer mensen stappen over naar een Emma Matras en dat is uiteraard niet zonder reden. Het matras zorgt voor een heerlijke nachtrust en dat is momenteel zeker geen overbodige luxe meer. 

Wat je ook steeds meer ziet is dat mensen een Emma Matras aanschaffen voor het gebruik in hun camper. Tot op heden waren de matrassen die voor camper beschikbaar waren niet altijd van een hele goede kwaliteit. Vandaar dat je ze ook steeds meer terugziet in campers mede door de Emma Matras Korting.

Zo hebben ook de camperbouwers van by NOMADS een Emma Matras aangeschaft. Zij hebben een volledig camperbouw blog geschreven waarin zij alles vertellen over het bouwen van een camper. Campertjes zijn momenteel booming en steeds meer mensen zetten de stap op om ook zelf een campertje te bouwen. 

Emma Matras Korting voor een matras in de camper

In samenwerking met Emma Matras mogen de camperbouwers van by NOMADS een mooie Emma Matras Korting weggeven voor iedereen die een matras voor de camper wil kopen. Je krijgt 6% extra korting op de bestaande winkelkorting bij de aanschaf van een Emma Matras. 

Daarnaast mag je maar liefst 100 dagen proefslapen op een Emma Matras voordat je besluit om het echt te nemen. Verder wordt het Emma Matras nog gratis thuisbezorgd en mag je het bij eventuele retour ook nog eens gratis retouren. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens 10 jaar garantie op de vervormingsweerstand en de bestendigheid van de kernmaterialen van de Emma matrassen.

Wil jij ook een camper bouwen of ben je momenteel al bezig met het bouwen van een camper en ben je op zoek naar een heerlijk matras met korting? Maak dan gebruik van de Emma Matras Korting en bestel je matras online bij Emma. 

 

https://www.bynomads.nl/emma-matras-korting/