6.8 C
Nederland
februari 1, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Een levensloopbestendige woning in Groningen

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning in Groningen? Dan kan De Leyhoeve uit Oisterwijk u helpen! Met een woonlandschap in Groningen hebben zij een modern woonconcept voor mensen ouder dan vijvenvijftig jaar. Bij dit woonlandschap staat leefplezier en de kwaliteit daarvan hoog in het vaandeel. De huurappartementen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft.

Een levensloopbestendige woning huren in Groningen

Iedereen wordt ouder, dat is geen geheim. Echter betekent dit niet dat u onaangenaam ouder moet worden. De Leyhoeve voorziet u daarom graag van een levensloopbestendige woning in het prachtige Groningen. Zo kunt u ontspannen wonen, maar is er zorg dichtbij als u deze nodig heeft. Op de locatie waar de appartementen staan, zijn er meerdere sfeervolle horecagelegenheden waar u gezellig met uw familie of andere bewoners een hapje kunt eten of wat kunt drinken. De appartementen die het woonlandschap ter beschikking heeft variëren tussen de 65m2 tot 190m2. Dit resulteert zich in verschillende woningen, namelijk: een tussenwoning, een hoekwoning of een penthouse. Alle woningen zijn voorzien van een handige berging en een inpandige parkeerplaats. Zodra u ervoor kiest om een woning te huren bij dit woonlandschap, kunt u zelf uw woning inrichten. Kies de badkamer en keuken die u wilt en zij zorgen ervoor dat dit geïnstalleerd is zodra u de woning betreedt. Op de website van het woonlandschap vindt u een uitgebreide brochure waardoor u een sfeerimpressie krijgt van hoe de levensloopbestendige woning in Groningen er uit kan zien. Daarnaast bent u van harte welkom om een rondleiding te volgen.

Vraag uw rondleiding aan

Bent u benieuwd hoe een levensloopbestendige woning in Groningen er van binnen uitziet? Ga dan eens langs bij De Leyhoeve voor een rondleiding. De medewerkers vertellen u graag over alle aspecten die het woonlandschap te bieden heeft. Vraag uw rondleiding aan door contact met hen op te nemen.

https://www.leyhoeve.nl/