V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Wat neem je mee tijdens een dagtocht met de bus?

Een dagtocht met de bus is een enorm leuk uitje. Ben je van plan om een VIP bus huren? Dan moet je allereerst op een bepaalde tijd op een bepaalde plek aanwezig zijn om vervolgens met de gehele groep in de bus te stappen. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een soort dagtocht je hebt genomen, maar in principe ga je vanaf het verzamelpunt naar de eerste locatie. Vervolgens ben je vrij om te doen wat je wilt doen als je eenmaal op de locatie bent gearriveerd. Het is wel erg belangrijk om het schema goed in de gaten te houden, omdat je soms op een bepaalde plek om een bepaalde tijd aanwezig moet zijn om vervolgens weer door te gaan naar de volgende locatie. Op het eind van de dag wordt je weer op de locatie van het verzamelen gebracht, zodat je vanaf daar naar huis kan. Zo’n dagtocht duurt de hele dag en daardoor kan de reis zelf ook erg lang duren. In deze blog worden er wat tips gegeven over wat je kan meenemen op zo’n reis. 

Spullen om mee te nemen

Het eerste wat je altijd meeneemt is je portemonnee met daarin je ID-kaart/paspoort. De meeste mensen nemen dan ook een pinpas en contant geld mee, zodat zij op de locaties iets leuks kunnen kopen. 

Vervolgens is het ook belangrijk om je telefoon mee te nemen met wellicht een powerbank en oplader. Een powerbank en oplader meenemen kan handig zijn als je veel op je mobiel zit. Zo weet je vrijwel zeker dat je telefoon niet door je batterij uit zal vallen. Zorg er wel voor dat je powerbank goed opgeladen is voordat je de bus instapt. 

Je telefoon kan je meenemen om daar wat tijd aan te besteden tijdens de busreis, maar je kan er ook foto’s mee maken op de locaties. Wellicht staat daar ook je schema op van de dag en je tickets van de busreis. 

Verder is het prettig om een boek mee te nemen als je van lezen houd. Zo kan je tijdens de busreis goed een paar hoofdstukken lezen.