V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Een foto op canvas niet enkel voor binnen

Een foto op canvas ken je vast wel? Zowat iedereen heeft wel een foto op canvas ergens. Maar wist je dat je een foto op canvas niet enkel binnen kan gebruiken als decoratie? Ook voor in de tuin zijn er canvas doeken. Het gaat dan wel om exemplaren die specifiek gemaakt zijn voor in de tuin.

Een canvas voor elke tuin

Een foto op canvas die behandeld is, kan perfect gebruikt worden in de tuin.

  • Ze doorstaan weer en wind,
  • Ze kunnen tegen de UV-stralen van de zon
  • Ze zijn uiterst stevig.
  • Amper te onderhouden
  • Ze bestaan in heel wat verschillende formaten en je kan ze ook op maat laten maken.
  • Het aantal mogelijke foto’s is zowat ongelimiteerd
  • Mogelijk om je eigen foto’s op te laden en te laten drukken op het canvas doek.

 

Een foto op canvas is dus verre van een standaardverhaal. Er zijn heel wat opties en mogelijkheden, waardoor je vast wel het perfecte exemplaar vindt dat in je tuin past.

Maar niet enkel op het vlak van afbeeldingen kan je alle kanten uit met een foto op canvas. Qua afmetingen zijn er mogelijkheden zat. Van heel mini tot grote XXL foto’s op canvas en alles daartussen. Het is maar hoeveel ruimte je hebt. Heel wat foto’s op canvas worden ook ingezet om saaie tuinmuren te bedekken. Met een grote foto op canvas kan je een muur een hele nieuwe uitstraling geven. Het is mogelijk om instant kleur in je tuin te brengen. 

Nog origineler uit de hoek komen met je foto op canvas?

foto op canvassen

Speel met de verschillende montagemogelijkheden. Hout, ijzer, met ringen of nog wat anders: opties zat. Bovendien is het zo ook mogelijk je foto op canvas min of meer losstaand in je tuin of op je terras te presenteren. Ideaal aan het poolhouse of om je zwembad nog wat extra uitstraling te geven. 

Bestel je foto op canvas bij een betrouwbare partij

Ga je een foto op canvas bestellen, bekijk dan goed de referenties van de website waar je je bestelling plaatst. Niet elke leverancier is even kwalitatief. Door te kiezen voor een partij met goede reviews ben je zeker van een haarscherpe foto. Kwalitatieve leveranciers zullen ook voor een stevige garantie zorgen en laten je toe heel wat opties te kiezen. Even goed vergelijken en verder kijken dan enkel de prijs loont dan ook zeker de moeite. Weet dat een kwalitatieve foto op canvas makkelijk meer dan tien jaar meegaat en dat de investering in deze decoratie dus een investering is op lange termijn.

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-canvas-op-maat/