V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Onze top 5 kerstcadeau’s van dit jaar!

De leukste tijd van het jaar is alweer in zicht, kerst. Tegelijkertijd betekent dit ook een maand waarin we allemaal unieke cadeau’s moeten kopen. Je wilt namelijk niet elk jaar weer hetzelfde cadeau doen. Het kan daarom best wel lastig zijn om een uniek cadeau te vinden voor je partner, ouders, zusjes of wie dan ook. Daarom helpen we je in deze blog door onze top 5 kerstcadeau’s te delen. Lees snel verder! 

Music is the vibe 

Wanneer we denken aan feestdagen, dan kan en mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Muziek is namelijk dé sfeermaker, waar je ook bent. Of je nou thuis zit, in het café een biertje drinkt of gewoon even gezellig gaat dineren met de familie. Daarom is een wekkerradio dab+ een ontzettend leuk cadeau voor de kerst! Het is namelijk voor iedereen betaalbaar en gaat zeker de komende vijf jaar mee. Sterker nog, met zo’n radio kan je eigenlijk nooit mis slaan, want iedereen houdt toch wel van muziek?

Naamketting

Dit jaar met kerst liever een gepersonaliseerd cadeau doen? Dan doen de naamkettingen het ontzettend goed! Een naamketting is de klassieker onder persoonlijke sieraden. Want geen enkel ander sieraad benadrukt de persoonlijke naam zo goed als een naamketting. De persoon die het cadeau open maakt zal zich vast en zeker ontzettend speciaal voelen! 

Baardtrimmer

Oké, we snappen het natuurlijk wel dat je geen naam ketting aan je vader of man wilt geven. In plaats daarvoor geef je gewoon een baardtrimmer cadeau. Let hierbij wel op het feit dat je een baardtrimmer koopt en geen gewoon scheerapparaat. Wat het verschil is? Een baard laten staan is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de baard er netjes en verzorgd uitziet. Daarom is een baardtrimmer een beter cadeau dan een scheerapparaat. Wij raden de merken: Philips, Remington en Braun aan. 

Travel Mug 

Een koffietje mag uiteraard niet ontbreken wanneer je in de auto stapt. Vooral wanneer het ontzettend koud is buiten. Daarom is een Nespresso Travel Mug een prima cadeau voor tijdens kerst. Zo’n koffiebeker houdt je koffie de gehele rit warm. Deze Travel Mug is in meerdere kleuren beschikbaar, maar de gouden kleur is toch wel echt de mooiste van allemaal. Zo val je ook nog eens lekker op! 

 

Boeken 

Misschien niet het meest unieke cadeau, maar met een spannend boek zit je natuurlijk altijd goed. Mannen en vrouwen lezen graag en dan kom je toch snel bij een goed boek uit. Vaak gaat het om een roman of thriller, maar een psychologisch boek of kookboek doet het ook altijd goed!