V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Nieuwe Headshop in Breda geopend!

Bestel NU al jouw Headshop artikelen bij Mr.Headshop.nl 

Wij willen jullie laten weten dat onze headshop in breda is gelanceerd. Met al onze kennis en ervaringen van de afgelopen jaren in de smokerswereld, vonden wij het een goed idee om daar een keer wat mee te gaan doen. En dit is het resultaat geworden. Een resultaat waar wij erg trots op zijn. Je kunt bij ons terrecht voor al jouw vloei, grinders, tipjes, joint rollers en zelfs voor productie machines. Niet voor niks bieden wij alleen A merken aan, zoals smoking, futurola, OCB en JaJa. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de producten garanderen.  

De Joint Roller expert

Onze #1 expertise zijn Joint Rollers. Een joint roller gebruik je als je nog niet zoveel ervaring hebt met het rollen van een joint. Met dit handige hulpmiddel rol je binnen handomdraai een perfecte joint. Bij ons kan je terrecht voor de kwaliteit joint rollers in verschillende kleuren. Zelf voor de wat meer ervaren blower kan een joint roller nut hebben. Denk bijvoorbeeld aan het rollen van een blunt. Je blunt zal bij gebruik van een joint roller van ongekende kwaliteit zijn. 

Avies op maat

Twijfel jij nog tussen welke producten het meest bij jou (style) passen? Twijfel niet en neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij kunnen jou voorzien van kundig advies over de aanschaf en gebruik van onze producten. Het is niet voor niks dat onze webshop beperkt blijft bij Headshop artikelen en wij bijvoorbeeld niet over gaan tot de smartshop producten. Wij kunnen ons zo namelijk specialiseren en het beste advies garanderen. 

Altijd discrete verzending

Wij versturen al onze pakketten volledig discreet, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken wat de buren er van vinden. Ook proberen wij zo min mogelijk privacygevoelge informatie te vragen in ons bestelproces. Heb jij na het lezen van dit bericht nog vragen aan ons? Ga op onze site naar de contact pagina en twijfel niet om ons een bericht te sturen!

https://www.mrheadshop.nl/