14.9 C
Nederland
april 13, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Tech

Wat is Dynavap?

Dynavap: een vrij nieuw begrip in Nederland. Dynavap is eigenlijk een innovatief vaporizermerk. Dit merk is te herkennen aan hun batterijvrije vaporizers gemaakt van een hoge kwaliteit aan materialen. Dynavap combineert de traditionele manier van vapen met een strak design of hoe Dynavap ze zelf noemt: Thermal Extractions Devices.

 

Vaporizers

Een Dynavap is dus eigenlijk een vaporizer. Een vaporizer maakt het mogelijk om de actieve bestanddelen uit kruiden en concentraten trapsgewijs vrij te geven. Door de temperatuur van deze verdamper te regelen bepaal je zelf welke actieve bestanddelen worden opgenomen in de damp en welke kruiden en concentraten er achterblijven. Verdampen is dan misschien ook wel de manier waarop in de toekomst geneesmiddelen gebruikt wordt. Het verschil met het traditionele roken zit hem erin dat je het niet zelf verbrandt om de rook in te ademen, maar de vaporizer gebruikt. De verdampers komen in verschillende modellen en maten.

 

Waarom verdampen?

Waarom zou je verdampen? Dat heeft meerdere redenen. De smaak  is ten eerste puurder en dus ook beter. Daarnaast verbrand je geen kruiden of tabak en krijg je dus zelf geen schadelijke rook binnen. Je longen worden op deze manier minder aangetast. Het is een ideaal middel voor mensen die stoned willen worden, maar niet willen roken. Je hebt hierbij minder kruiden nodig dan wanneer je een joint rookt en de high is sterker en puurder.

 

Waarom Dynavap?

Je kunt dus een normale vaporizer gebruiken, maar tegenwoordig ook een Dynavap. De Dynavap is zo tof om meerdere redenen. Ten eerste is het een klein apparaatje die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De materialen die er worden gebruikt zijn duurzaam en sterk en je hebt het gevoel dat je een joint aansteekt. Daarnaast krijg je een ware smaakexplosie. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterijen. Een Dynavap is gemakkelijk schoon te maken en is daarbij ook nog eens uit te breiden met verschillende accessoires. Naast alle voordelen zit er toch ook wel een nadeel aan. Je moet bij deze vaporizer namelijk meer oefenen om met vuur de temperatuur te controleren. In het begin kan dit soms een beetje lastig zijn, waardoor je in het begin de damp als heel intens kunt ervaren. Zoals bij alles geldt ook hier: oefening baart kunst.

 

https://www.vaposhop.nl/vaporizer-merken/dynavap/