V.I.P. Baits
Image default
Tech

Seo uitbesteden aan een professional?

Geen zin meer om zelf met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan? Eindelijk echt resultaat en hoger scoren in Google? Dan is SEO uitbesteden waarschijnlijk iets voor jou! Hoe dat werkt? Dat vertellen we je precies in deze blog!

SEO uitbesteden of zelf doen?

De eerste vraag die je jezelf zou moeten stellen is natuurlijk of je zelf met het optimaliseren van je teksten en je website aan de slag wil gaan of dat je je SEO wilt uitbesteden. Het antwoord van veel ondernemers is dat ze het niet leuk vinden en er eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Wanneer er dan een beetje budget beschikbaar is en je echt resultaat wilt zien is de keuze snel gemaakt.

SEO uitbesteden

SEO door een professional

Wanneer een SEO specialist voor je aan de slag gaat ziet dat er vaak als volgt uit. Allereerst wordt er een scan gemaakt van je huidige zoekmachine optimalisatie. Er wordt gekeken naar het aantal pagina’s, de gebruikte zoekwoorden, je website snelheid en de linkjes vanaf andere websites. Dit alles ia namelijk belangrijk om de juiste strategie te bepalen. Wanneer dat is gedaan, gaat de expert van start met een zoekwoordenonderzoek. Zo weet deze vooraf precies waar de focus moet komen te liggen om jouw bedrijf naar het volgende SEO level te brengen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met het verbeteren van je website en het schrijven van geoptimaliseerde teksten. Vervolgens houd de SEO specialist je resultaten bij en past waar nodig de strategie aan.

Vindbaarheid verbeteren

Natuurlijk ben je op zoek naar resultaat. Wanneer iemand dat voor je uit handen neemt mag je daar ook vanuit gaan. Toch is SEO wel een langetermijn oplossing voor je bedrijf. We zien dan ook “pas” na 2/3 maanden de eerste resultaten. Dit is wel belangrijk om in je achterhoofd te houden. Elke SEO specialist is namelijk afhankelijk van hoe Google jouw pagina leest en je website beoordeelt. Toch is het verbeteren van je SEO en het uitbesteden ervan een goed idee. Het kan je namelijk een hoop extra bezoekers, verkopen en dus omzet opleveren. Die kun je vervolgens weer gebruiken om je online posities te verstevigen en uit te breiden. 

https://pittigbakkie.nl/diensten/seo-uitbesteden/