12.8 C
Nederland
september 26, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Tech

De voordelen van een refurbished Apple Watch

De voordelen van een refurbished Apple Watch

Een refurbished Apple Watch is een tweedehands horloge dat in zijn oorspronkelijke staat is hersteld. Deze horloges zijn weliswaar eerder gebruikt, maar ze zijn allemaal getest en gecertificeerd om aan dezelfde hoge normen te voldoen als een nieuw horloge. Bovendien krijgt elk refurbished horloge een jaar garantie, net als een nieuw horloge 

 

Het kopen van een refurbished Apple Watch heeft veel voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat je hiermee een aanzienlijk bedrag kunt besparen. Een gloednieuwe Apple Watch kan meer dan 500 euro kosten, maar een refurbished horloge kun je voor de helft of zelfs minder krijgen.

 

Een ander groot voordeel van het kopen van een refurbished horloge is dat je vaak modellen kunt vinden die niet meer nieuw worden verkocht. De Series 3 Apple Watch is bijvoorbeeld niet meer verkrijgbaar bij Apple, maar je kunt er misschien wel een vinden die is opgeknapt. Dit geeft u de kans om een bepaald model te bezitten dat u anders misschien niet had kunnen kopen.

 

Als je een refurbished Apple Watch koopt, help je ten slotte het elektronisch afval te verminderen. Elk jaar belandt er miljoenen tonnen elektronisch afval op stortplaatsen. Door een refurbished horloge te kopen in plaats van een nieuw, draagt u uw steentje bij aan de vermindering van dit probleem.

Wat is de garantie op een refurbished Apple Watch? 

Alle refurbished Apple Watches hebben dezelfde eenjarige garantie als een nieuw horloge. Deze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten bij normaal gebruik gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum. De garantie geldt niet voor schade veroorzaakt door ongelukken, misbruik of ongeoorloofde wijzigingen aan het horloge.

Wat is de batterijcapaciteit van een Apple Watch? 

De batterijcapaciteit van een Apple Watch varieert per model en serie. De Series 1 en 2 horloges hebben een batterij van 205 mAh, terwijl de Series 3 een batterij van 279 mAh heeft. De Series 4 en 5 horloges hebben beide 296 mAh batterijen 

Is een gereviseerd Apple horloge ontgrendeld? 

Een gebruikte of refurbished iPhone van een andere aanbieder kan worden ontgrendeld als hij rechtstreeks bij die aanbieder is gekocht zonder dat er financiering aan te pas is gekomen. Als de iPhone echter is gefinancierd via providers als AT&T Next®, Verizon Device Payment Program of Sprint 24-Month Installments, is hij waarschijnlijk nog steeds vergrendeld, zelfs nadat hij is afbetaald. De enige manier om het zeker te weten is om te proberen de SIM-kaart van een andere provider in je telefoon te gebruiken om te zien of het zonder problemen werkt – je verliest geen gegevens tijdens dit proces.

Conclusie refurbished Apple Watch 

Als je overweegt een Apple Watch te kopen, dan moet je zeker overwegen een refurbished model te kopen in plaats van een nieuwe. U kunt honderden euro’s besparen door dit te doen, en u krijgt nog steeds dezelfde geweldige functies en voordelen die u zou verwachten van een gloednieuw horloge. Bovendien helpt u mee aan het verminderen van elektronisch afval!

 

Benieuwd naar het assortiment? Ga naar RefurbishedXL voor betaalbaar refurbished apparatuur.

https://refurbishedxl.nl/categorie/apple-watch/