10.2 C
Nederland
maart 31, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Games

Heeft u een Office 365 back-up nodig? Een paar tips

Gebruikt u in uw bedrijfsomgeving Office 365? Bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf of in een bedrijf waar u werkzaam bent en verantwoordelijk bent up voor de backup van Office 365. Of gebruikt u Microsoft Office 365 privé en vindt u het belangrijk om af en toe een backup te maken. In dit artikel helpen we u op weg met uw Office 365 backup met een paar tips.

Tip 1. U kunt dit zelf regelen

Er zijn veel manieren om zelf zorg te dragen voor je Office 365 backup. Zo kunt u gebruik maken van DocAve, Backupify, SkyKick, Metavis en Metalogix. Er zijn veel verschillen tussen deze tools. Zo kunt u met sommige een gratis back up maken van uw Office 365 omgeving, maar veel tools kosten geld.

Tip 2. U kunt het laten doen

Er zijn veel bedrijven die het maken van uw Office 365 back-up uit handen nemen. Een simpele Google-zoekopdracht met als keyword ‘Office 365 backup’ zal diverse geadverteerde resultaten laten zien boven de organische resultaten. Dit geeft aan hoe uitgebreid deze markt is, want al deze bedrijven betalen voor elke keer dat u op hun link klikt.

Tip 3. Doe goed onderzoek naar uw Office 365 backup partij

Als u besluit het maken van een Office 365 back-up uit handen te geven, doe dan goed onderzoek naar welke partij u dit bij doet. Gelukkig bevinden deze bedrijven zich in het online domein en is er online dus ook meestal veel informatie over ze te vinden.

Zo kunt u beginnen met het bekijken van hun site: hoe ziet de site eruit? Krijgt u het gevoel dat u met een grote, professionele partij te maken hebt of is het een klein bedrijfje? Als er veel geld aan de site is uitgegeven, dan ziet u dat vaak aan hoe die overkomt.

Dit betekent vaak dat er een kapitaalkrachtige, en dus professionele partij achter schuil gaat. Dit hoeft niet te betekenen dat ze goed werk leveren, maar partijen die ontzettend slecht werk leveren worden meestal niet zo groot.

Daarnaast kunt u reviews checken. Naast het aantal sterren is het ook aan te raden om de reviews die mensen geschreven hebben door te lezen. Door de reviews met de laagste sterren bovenaan te zetten, leest u de meest kritische verhalen van klanten. Zo kunt u voorkomen dat u iets vergelijkbaars overkomt.

https://alta-ict.nl/diensten/beveiliging-en-backup