14.9 C
Nederland
april 13, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Welk tv-abonnement past bij mij?

Over het algemeen kiezen mensen veelal voor een tv-abonnement bij Ziggo of KPN. In veel gevallen is dat financieel ook niet zo’n slimme zet. Want er is meer dan Ziggo of KPN. Wil je weten wat bij jou past? Lees dan verder.

Ziggo abonnement

Bij Ziggo ben je voor een tv-abonnement tussen de 20 en de 40 euro kwijt. Daarbij komt dat je extra moet betalen voor een zender als bijvoorbeeld Film1. Vaak is er dan nog wel korting mogelijk als je bijvoorbeeld ook de telefonie bij Ziggo hebt. Daarnaast kun je, als je dreigt over te stappen naar KPN soms ook nog wat korting krijgen.

KPN abonnement

Bij KPN is een tv-abonnement niet zomaar los verkrijgbaar. Het is met internet en dan betaal je er rond de 45 tot 50 euro voor. Let op: dit zijn prijzen afhankelijk van waar je woont en bovendien kunnen prijzen een beetje afwijken. Het is puur een grove indicatie. Dit geldt ook voor de prijzen bij Ziggo.

Iptv kopen

De mooiste oplossing? Dat is als je een smart-tv hebt. Met smart iptv kun je namelijk voor een schijntje vergeleken met de bedragen bij KPN en Ziggo een tv-abonnement afsluiten. Voor nog geen 7 euro per maand heb jij een tv-abonnement.

Hoe dit gaat? Je download een geschikte app (zie de website van iptv kopen) en installeert deze op jouw smart-tv. Met dit abonnement heb je 45000 films/series tot jouw beschikking en je hebt meer dan 12.000 zenders. Inclusief o.a. het Fox sport pakket.

Lijkt dit jou wel wat, maar heb je geen smart-tv? Dan kun je er een ontvanger bij kopen. Zo kun je ook op jouw tv iptv ontvangen.

Conclusie: smart iptv

KPN en Ziggo krijgen er een gedegen concurrent bij als mensen iptv kopen. Het is dan wel slim om een goede en goedkope internetaanbieder erbij te doen. Zo heb je goedkoper tv en meer tv. Een slimme deal. Vooral als je al een smart-tv hebt, is het smart iptv een bijzonder slimme keuze. Voor mensen dus die ook vooruitkijken.

https://review-pagina.nl/