V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Wat te doen wanneer je een groot pakket snel verstuurd moet hebben?

Het komt vaak genoeg voor: iemand wil een product van je kopen maar alleen wanneer ze het diezelfde dag nog in handen kunnen hebben. Het is een kans die je niet voorbij wilt laten gaan, maar jouw auto is te klein om dit product zelf te vervoeren. Hoe los je dit dan op?

 

De koper als vervoerder

Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om te koper zelf aan te zetten tot het regelen van vervoer. Echter kan het zo zijn dat dit voor de koper niet mogelijk is, wellicht omdat ze zelf geen rijbewijs hebben of omdat ze vanwege werk of andere omstandigheden niet zo lang van huis kunnen. Om de koper niet te verliezen zul je dus als verkoper vaak zelf met een oplossing moeten komen.

 

Het huren van een bestelbus

Een mogelijke oplossing is het regelen van een huurauto. Er zijn verschillende instanties die bussen in de verhuur hebben die ervoor zorgen dat jij alsnog het product kunt leveren bij de koper. Een nadeel hiervan is natuurlijk dat je gebonden bent aan de beschikbaarheid van deze bussen bij de verhuurfirma, en dat je als huurder zelf ook nog de tijd vrij moet maken om de heen- en terugreis te maken om jouw product af te leveren.

 

De spoedkoerier

Natuurlijk is het huren en besturen van een bestelbus niet voor iedereen haalbaar. Voor dat soort situaties bestaat er de spoedkoerier. Deze koerier is er in gespecialiseerd om binnen de kortste tijd jouw product op te halen en af te leveren bij de klant. Na contact met het bedrijf wordt er, afhankelijk van hoe snel het product bezorgd moet worden en hoe groot het product is, een prijs afgesproken en een bezorging ingepland. Met het behulp van een spoedkoerier kunnen beide partijen snel geholpen worden, ook wanneer het voor geen van beiden mogelijk is om het product te versturen.

https://focuskoeriers.nl/spoedkoerier/