14.1 C
Nederland
september 26, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Wanneer begin je bij een rijschool in Utrecht?

Bij Rijschool Troy Utrecht is er een ruime keuze voor onze leerlingen. Om een ​​voorbeeld te geven: We zijn zes dagen per week beschikbaar voor rijlessen in Utrecht. Dus jouw rooster bepaalt  op welk tijdstip van de week jouw lessen plaatsvinden, niet die van ons. Een andere keuze die je bij ons kunt maken is welk rijlespakket het beste bij jou past. Pakket A geeft  recht op 20 rijuren, Pakket B bestaat uit 30 rijuren en  Pakket C omvat 40 rijuren. U beslist en uiteraard adviseren wij u graag. Dit advies is gebaseerd op de proefles die je bij ons afrondt.

Wil je geen compleet pakket  en wil je liever individueel je rijlessen volgen, dan kan dat  ook. We kunnen zelfs speciaal voor jou een pakket op maat samenstellen. Rijlessen bij Rijschool Troy Utrecht – Bij ons ben je sneller klaar. Met Autorijschool kun je zo lessen volgen dat je snel één wordt met de auto. Een manier die goed werkt, is het aanbieden van lange lessen.

 

Bij Rijschool Troy Utrecht duurt een enkele les altijd 90 minuten.

In vergelijking met de meeste van onze concurrenten is de lesduur slechts 60 minuten en sommige rijscholen bieden slechts lessen van 45 minuten aan. In de lessen zien we dat  de langste tijd dat iemand achter  het stuur zit  een versnelde leercurve geeft, wat een observatie is. wat wordt bevestigd door onze studenten Nu zou je kunnen denken dat er een addertje onder het gras zit: langere lessen moeten  duurder zijn dan korte lessen.We verzekeren je meteen dat dit niet het geval is. Bij ons is het goedkoper  dan bij onze concurrenten uit de regio Utrecht.

 

Bij autorijschool Troy in Utrecht is een goed contact met de leerling en de kwaliteit van de rijopleiding van cruciaal belang. De leerling moet zich prettig voelen en plezier hebben in het rijden. Hier wordt sinds de proefles  aan gewerkt, de rijinstructeurs van Rijschool Utrecht realiseren dit met hun enthousiasme.

https://rijschool-troy.nl