V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Veiligheid voorop door middel van steigermateriaal

Het is natuurlijk van belang dat je bij bepaalde klussen goed steigermateriaal gebruikt om deze klussen uit te voeren. Vroeger stond men nog wel eens op een wankele ladder om een klusje snel te klaren, maar de ervaring leert dat dit veel ellende kan veroorzaken. Volgens de wet moet men daarom ook steigermateriaal gebruiken, omdat de ladder absoluut onveilig is. De ladder is al menig beroeps- of hobbyklusser fataal geworden. Ook wanneer mensen zelf thuis gaan verven of verbouwen dan moet er een goede constructie van steigermateriaal staan. Steigermateriaal kan op verschillende manieren geregeld worden; je kan naar een bouwbedrijf op de hoek, je kan het huren, je kan het aanschaffen en er zijn nog veel meer manieren om dit te realiseren. Wij bieden steigermateriaal aan met een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. We komen later terug op de voordelen van ons bedrijf, maar we noemen eerst de belangrijkste redenen om dit materiaal bij
beste steigers aan te schaffen:

 • van goed steigermateriaal maak je een stevige stellage
 • veiligheid staat voorop
 • het werkt veel prettiger op een veilige stellage
 • je hoeft nooit meer trapje op trapje af
 • met lampen erbij kun je ook ’s avonds werken

De belangrijkste reden om steigermateriaal aan te schaffen is natuurlijk de veiligheid, want veiligheid is een vooraanstaand punt. Wanneer je op een stellage werkt merk je dat dit veel fijner is. Je staat op een stabiele plaat waar je van alles op kan zetten; de verfblikken, bouwmaterialen en eventueel een bouwlamp. Het wordt op deze manier een mooie werkplek waar je niet over de hoogte hoeft na te denken. We weten dat de wet het gebruik van een stellage ook voorschrijft, maar het gebruik is ook nog eens vele malen prettiger. Niet op een wankele trap waar je niet zeker bent van de stabiliteit, maar rustig en veilig werken op hoogte met een stellage. Het was destijds een omslagpunt waar je bij elke klus geen trappen meer zag staan, maar van die grote stellages. Men dacht dat het veel werk was en daarom voor kleine klussen onzin. Wij vinden dat je beter tien minuten langer bezig kunt zijn met de voorbereiding om vervolgens veilig te werken. Je wilt niet door het gebruik van een ladder ongelukken veroorzaken of meemaken.

Steigermateriaal koop je bij ons

Je kan steigermateriaal op verschillende manier aanschaffen, zoals eerder vermeld, maar bij ons vind je vele voordelen bij de aanschaf van dit product. Wanneer je een bouwbedrijf hebt of een hobbyklusser bent die veel in de hoogte werkt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je zal versteld staan aan de verscheidenheid in steigermateriaal en daarom vind je bij ons wat je nodig bent om veilig en goed te kunnen werken. We hebben een jarenlange ervaring, dus wij kunnen te allen tijde advies op maat geven. Dit kan geheel vrijblijvend. Onze ervaring is dat in 9 van de 10 gevallen advies geven er ook een koop tot stand komt. Men weet wat ze bij ons kopen en we verkopen niets wat jij niet nodig bent voor jouw werk. We noemen een aantal punten waarom je steigermateriaal bij beste steigers moet aanschaffen:

 • de levertijd van steigermateriaal verloopt snel en vertrouwd
 • we geven advies op maat
 • op onze webshop kun je veilig betalen via iDeal
 • de verzendkosten zijn laag
 • ons assortiment is groot en van een goede kwaliteit
 • afhalen is mogelijk en we leveren in Nederland en België

Dit zijn een flink aantal punten waarin we proberen aan te geven dat je het best steigermateriaal bij ons kunt kopen. We weten wat het beste product is voor verschillende klanten en op deze manier zijn klanten altijd tevreden over hun koop.

Verschillende producten op onze webshop

Je weet nu al veel meer over steigermateriaal en tevens waar je deze moet aanschaffen. De producten die we op onze webwinkel hebben zijn; zwenkwielen, expanders, draaikoppelingen en spanelastiek. Met deze producten kun je zelf een veilige stellage maken en vertrouwd aan de slag met jouw klus. Deze zwenkwielen kun je gemakkelijk aan de expanders monteren en op deze manier is je stellage mobiel. Ook kun je alles makkelijke demonteren en weer op een andere manier monteren. De voordelen van steigermaterialen zijn enorm groot en zullen het plezier van klussen of bouwen vergroten. Ons advies is dan ook om snel contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over ons steigermateriaal. Onze levering van de producten zijn erg goedkoop, maar je kan ook jouw bestelling ophalen bij ons bedrijf in Nieuwegein. Op deze manier maak je jouw bestelling nog goedkoper, maar voor het geld hoef je een levering thuis niet te laten. We hebben bij ons bedrijf een klantenservice die weet waar ze over praten en tevens hebben we een apart ontwerpteam die mee kan denken over het beste ontwerp voor jouw stellage. We verkopen ook nooit meer dan je nodig bent, want we weten dat je terug zal komen wanneer er meer nodig is. We buiten nooit klanten uit en geven vertrouwen aan de klant. Kijk snel op onze uitgebreide webshop of bel met onze klantenservice. Op onze site zie je duidelijk wat we hebben en wat we kunnen bieden voor jou. Op deze manier kun je gericht vragen stellen aan onze klantenservice. We horen snel van u.

Kom in contact met deze adverteerder