V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Een levensecht haarstuk kopen

Een aantal maanden geleden merkte ik tijdens het harenkammen dat ik wel erg veel haar verloor. In eerste instantie maakte ik mij hier niet meteen druk om omdat ik niet iemand ben die snel bij de pakken neer gaat zitten. Toen dit kaal worden echter een week aanhield begon ik mij toch een beetje nerveus te voelen; wat als ik bijvoorbeeld kaal zou worden? Daar moest ik toch niet aan denken. Ik besloot daarom een afspraak te gaan maken met mijn huisarts om eens te kijken wat er met mij aan de hand was. Tot mijn grote schrik bleek ik een ziekte te hebben waardoor je helemaal kaal wordt. Ik moest hier natuurlijk wel even behoorlijk aan wennen want dat het zo erg zou zijn had ik in mijn stoutste dromen niet durven te vermoeden. De dokter adviseerde mij om tijdig een haarstuk te kopen. Met een haarstuk voorkom je een hoop ellende en valt het proces van het kaal worden ook bijna niet op. Ik moest eerst wel even aan het idee wennen dat ik voortaan met een haarstuk zou rond moeten lopen maar ik realiseerde mij ook terdege dat ik geen andere keus had en dat ik dus maar beter op zoek kon gaan naar een mooi haarstuk. Het zal u waarschijnlijk niet vreemd in de oren klinken wanneer ik zeg dat ik eerst geen idee had waar ik een haarstuk zou kunnen vinden. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een haarstuk nodig zou hebben, laat staan dat ik zou weten waar ik er een zou kunnen kopen. Het was voor mij dan ook de vraag waar ik aan zou moeten kloppen voor een dergelijk product. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden en ik heb hen dan ook om raad gevraagd. Een van hen biechtte mij toen op dat hij al jarenlang een haarstuk droeg en hij was bereid mij te vertellen waar ik zo’n levensecht product kon kopen. In de volgende alinea’s zal ik u vertellen hoe ik uiteindelijk heb weten te vinden waar ik naar op zoek was.

Een haarstuk die niet van echt te onderscheiden is

Het is voor heel veel mensen al vervelend genoeg dat zij een haarstuk moeten gaan dragen en het is in het begin dan ook niet iets waar je gemakkelijk aan went. Ik moet dan ook bekennen dat ik het eerst best wel moeilijk vond om om mij heen te gaan kijken voor een mooi haarstuk. Gelukkig had ik veel mensen om mij heen die mij hierin konden steunen en het was voor mij dan ook erg belangrijk dat zij mij hierbij konden helpen. De kennis waarover ik in de voorgaande alinea al reeds sprak, heeft mij geadviseerd om eerst eens op het internet te kijken voor een geschikt haarstuk. Dit was, dat kan ik nu zonder daarbij enige vorm van overdrijving ten toon te stellen, zeggen, de beste raad die ik mij kon wensen. Al heel snel vond ik een zeer goede site waarop men terechtkan wanneer men op zoek is naar een mooi haarstuk. Het heeft mij helemaal niet veel moeite gekost om deze site te vinden, het enige wat ik gedaan heb is even googelen op ‘haarstuk’ en toen kwam ik op de site terecht waar ik uiteindelijk mee in zee ben gegaan. Het is voor mij namelijk heel erg belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij een winkel en dat gevoel overspoelde mij meteen toen ik een blik wierp op deze website. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik hier zou vinden waar ik naar op zoek was. Dat dit gevoel geheel en al juist zou blijken te zijn zou later geheel blijken. Ik zal u hier meer over vertellen in de derde alinea waar ik, naast alles wat ik reeds heb aangekondigd, ook nog wat zal gaan vertellen over de goede service die ik als consument heb mogen ontvangen.

Uitstekende service

Het is voor mij heel erg belangrijk dat degene die meewerkt aan het verkopen van een haarstuk begrip heeft voor de klant. Het is voor mij al vervelend genoeg dat ik een haarstuk moet gaan dragen en ik zou dan ook niet willen dat je merkt dat de verkoper je niet serieus neemt. Gelukkig was dat in mijn geval geheel niet aan de orde. Ik heb grote bewondering voor de manier waarop de medewerkers van dit bedrijf met hun klanten omgaan. Zij weten dat het niet altijd een keuze is om een haarstuk te gaan dragen en daarom nemen ze ook net wat meer tijd dan mensen die in een ‘gewone’ winkel hun klanten te hulp staan. Ik had meteen het gevoel dat ik begrepen werd en dat is voor mij momenteel heel erg waardevol. Daarbij was ik erg onder de indruk van de kwaliteit van het haarstuk dat mij aangeraden werd. Het is nauwelijks van echt te onderscheiden en dat was precies waar ik naar op zoek was. Al met al kan ik dus nu zeggen dat ik een prachtig product op mijn hoofd heb zonder dat ik daar de hoofdprijs voor heb hoeven betalen. Kortom, ik kan dus concluderen dat:

  • ik heel erg tevreden ben
  • ik met trots mijn nieuwe kapsel draag
  • niemand ziet dat ik niet met mijn eigen haar rondloop

Al met al kan ik dus niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben en dat ik haarstukken eenieder aanraad.