V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Trading Navigator Methode: Wat is het precies?

Wat is de Trading Navigator Methode?

Altijd al willen beleggen, maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is het volgen van een cursus en het gebruiken van een geavanceerde tool de ideale oplossing. Harm van Wijk heeft een combinatie van deze twee samengebracht in de Trading Navigator Methode. 

Beleggen met de Trading Navigator

Als beginnende belegger is het niet altijd even makkelijk om op een winstgevende manier te beleggen. Met het volgen van een beleggingscursus zul je veel kennis opdoen. Maar zodra je klaar bent met de cursus moet je het toch echt zelf gaan doen. Daar heeft Harm van Wijk wat op gevonden want na het volgen van de cursus kan je gaan beleggen met de Trading Navigator die ervoor zorgt dat je op een verantwoorde manier belegt.

Meer rendement

De Trading Navigator geeft je namelijk signalen via groene en rode pijlen. Deze pijlen geven aan wanneer het voor jou het beste moment is om je aandelen te verkopen of juist nieuwe aandelen te kopen. Harm beweert dat je dankzij deze methode met een rendement van ruim 20% op jaarbasis kunt beleggen in aandelen en opties.

Zelf heb ik de Trading Navigator Methode ook aangeschaft en ben er inmiddels al enkele jaren mee aan het werk. Ik heb ieder jaar nog positief afgesloten dankzij de manier waarop de navigator werkt. Ik ben er zo enthousiast over dat ik eigenlijk alleen nog met de navigator beleg.

Harm van Wijk

Harm van Wijk is geen onbekende in de beleggingswereld. Hij is al meer dan 32 jaar actief in de financiële wereld en schuift ook geregeld aan in TV & radio programma’s om zijn kennis te delen. Buiten dat hij zelf veel investeert, ondersteunt hij ook veel beginnende beleggers met zijn cursussen.

Naast het beleggen in aandelen en opties is Harm van Wijk ook actief in de crypto wereld. Hij heeft ook daar een cursus voor ontwikkeld samen met crypto expert Jan Robert Schutte.

In de cursus over crypto wordt uitgelegd in welke crypto te investeren en verder komen er allerlei zaken die te maken hebben met crypto aan de orde. Deze crypto cursus is samen met de Crypto Masterclass een van de beste crypto cursussen die er op het moment worden aangeboden. 

Als je dus wilt beginnen met het investeren in aandelen, opties of cryptomunten dan is het volgen van een van de cursussen een goede eerste stap. Zeker als beginner kan de Trading Navigator Methode een uitkomst zijn als je kennis wilt opdoen en op een verantwoorde manier wilt gaan beleggen.