V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Tips voor bruidsmode voor de volle bruid

De meeste vrouwen hebben geen maatje 34. Heb je mooie rondingen, dan wil je die vast mooi uit laten komen, zeker op je bruiloft! Het vinden van een perfecte trouwjurk is al niet makkelijk, en al helemaal niet voor de volle vrouw. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Dat geldt ook voor bruidsmode. Het is handig vooraf te weten welke stijl jij en je partner graag willen voor jullie bruidsmode. Met een jurk die bij jou past zul je stralen! Lees onderstaande tips voor het vinden van een trouwjurk volle vrouw.

Zoek een jurk die goed past en lekker zit

Het is verleidelijk om een trouwjurk te dragen waarin je er super mooi uitziet, maar die eigenlijk niet helemaal lekker zit. Bijvoorbeeld wanneer de jurk eigenlijk te strak zit, maar je hierdoor wel beter uitziet. Probeer dit te allen tijde te vermijden. Onthoud goed dat je deze jurk een hele en dus lange dag aan moet en erin moet kunnen staan, zitten en dansen.

Welke stijl past bij jou?

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Dat geldt ook voor bruiloften. Het is handig vooraf te weten welke stijl jij en je partner graag willen doorvoeren in het thema van jullie bruiloft. Houden jullie meer van een strak thema of een kleurrijk thema? Denk ook na over welke kleding hierbij past. Een trouwkostuum afgestemd op uw stijl en wensen is hierbij onmisbaar. Elk trouwkostuum heeft zijn eigen stijl en deze zijn uiteraard ook af te stemmen op uw wensen. Het is daarbij aan te raden een afspraak te maken om je trouwkostuum vooraf op maat te laten maken. Ook de juiste maat van je trouwjurk is erg belangrijk. Een passende jurk is namelijk een vereiste! Ben je op zoek naar trouwjurken grote maat? Ga dan specifiek op zoek naar zaken die trouwjurken in een grote maat aanbieden. Zo heb je sneller de kans om de juiste trouwjurk in een grote maat te vinden.

Benadruk de juiste delen

Het is erg belangrijk om je mooie en sterke punten extra goed te laten zien. Dit kun je dan ook bereiken met de juiste jurk voor de volle vrouw. Heb je mooie volle rondingen? Dit komt erg mooi uit in een jurk met een halter of een jurk met bandjes. Heb je brede heupen maar wel een smalle taille? Kies dan voor bijvoorbeeld een A-lijn bruidsjurk. Dit accentueert je taille en verbergt de heupen.

Wat betreft de armen kun je ook verschillende stijlen kiezen voor je jurk. Vermijd hierbij te strakke mouwen, deze kunnen je armen erg afsnijden. Zoek in plaats daarvan liever naar hangende mouwen of vloeiende materialen. Denk hierbij ook aan de juiste accessoires die je armen gedeeltelijk kunnen bedekken.

www.bruidsmodeland.be/